Background adbanner
calendar

Četvrtak 7. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BUJNA PLAVUŠA UŠETALA U TERETANU I NAPRAVILA TOTALNI KOLAPS (VIDEO) MAJA MARINKOVIĆ OTVORILA DUŠU! Priznala je da VOLI ovog cimera! PRIPITI OTAC OSTAVIO OVU STVAR SINU PREKO NOĆI ISPOD JASTUKA: Mali SE ŠOKIRAO kada je ustao, odmah je počeo da VIČE (VIDEO) Paris Hilton PRIZNALA zbog čega je unajmila SUROGAT MAJKU: „I dalje imam NAPADE PANIKE!“ NEMA NIJEDAN UKRAS, A PRAVO JE SAVRŠENSTVO Nećete verovati kako izgleda jelka Nataše Bekvalac (FOTO) MERIL STRIP SIJA I NAKON RAZVODA! Legendarna glumica se pojavila sa svojih četvoro dece, ćerke neverovatno LIČE NA NJU! “KOKOS” IZAZOV – NOVI TREND u intimnim odnosima! Šta on podrazumeva i kakav je užitak? “NEKO JE POKUŠAO DA MI NAUDI!” TAKIJU ZAPALJEN AUTO, VIDNO UZNEMIREN SE OGLASIO! KIPTI RAT IZMEDJU POPULARNOG REPERA I TIKTOKERA! SAJFER BESAN KAO RIS: “KRADETE NAM HLEB!” Hoćete da zadržite Windows 10? Moraćete da plaćate za ažuriranja Suzana Mančić zvanično postala PENZIONER, otkrila kolika joj je penzija: „MINIMALAC ALI…“ (VIDEO) “TO JE NJEGOVA SRAMOTA, NE MOJA!” Mirka Vasiljević o Vujadinovoj PREVARI, glumica oštra – On gubi, uradio je POGREŠNO! “JA MOGU DA IMAM KOJU HOĆU, A TOLIKO SAM PROPATIO!” Ša otvorio dušu o Vanji i razvodu! Vlasnica najseksepilnije guze i tela bez mane: “Američka lutka” je raj za oči (FOTO) KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD LEGENDARNE GLUMICE Jelena Paunović Čvorović: “Bila je duhovita i inteligentna žena!” BRESKVICA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Postala prava Merlinka, a za promenu zaslužan ovaj POLITIČAR! (FOTO/VIDEO)

NE TOLERIŠITE OVAKVO PONAŠANJE KOD PARTNERA: Ovo su SIGURNI ZNAKOVI da vas više NE VOLI

Objavio: RHT
04/11/2023 11:45 PM

Kako se ponaša partner koji ne voli, već je zarobljen u vezi sa ženom, otkrio je slavni ruski psiholog Mihail Labkovski.

Foto: Pinterest

Možete biti zaljubljeni do ušiju, činiti sve što se učiniti može za svog partnera, pružiti mu i moguće i nemoguće, ali ipak, sve to nije garancija da će on vas voleti jednakim intenzitetom. Čak ne mora značiti da će vas uopšte voleti.

Ne drži svoja obećanja

Ne postoji nepremostiva prepreka ili razlog da muškarac koji voli svoju ženu zaboravi šta joj je obećao i da to ne ispuni. Može se dogoditi da ispunjenje kasni zbog nekih okolnosti, ali ako se on jednostavno pravi kao da nije ništa obećao, to jasno govori kako mu nije ni stalo… U vezi su dela važnija nego reči.

Sluša, ali ne želi da čuje

Ako vaš partner ignoriše vaše reči, potrebe i želje, malo je verovatno da mu je još uvek stalo do vas. Onaj ko vas voli želi da budete srećni, a prvi korak je da od vas čuje šta vam je potrebno da budete srećni.

Flertuje s drugima pred vama

Partner koji vas voli nikad neće dopustiti sebi da flertuje s drugom osobom, a kamoli da dopusti da vi to saznate ili čak da to radi pred vama.

Kad vam treba, njega nigde nema

Muškarac koji vas ne voli, staviće sve drugo ispred vas, pa nemojte da vas iznenadi ako ga nema nigde onda kada vam je najpotrebniji. Vi ga zovete jer imate problem, a on se pravda poslom, prijateljima itd. Da vas voli, javio bi se odmah i došao što pre.

Hvatate ga u lažima

Događa se da ljudi imaju potrebu da ponešto prećute iz najrazličitijih razloga, ali ako vas partner stalno laže, ne želi da prizna čak ni kada ga uhvatite na delu, vreme je da ponovo budete slobodni i pričekate nekog boljeg. Ovaj muškarac vas definitivno ne voli.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner