Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Edita Aradinović nakon tuče sa sestrom ponovo u CENTRU SKANDALA!

Objavio: RHT
27/01/2023 8:15 PM

Pevačica Edita Aradinović šokirala je javnost kada je u medijima dospeo snimak tuče sa rođenom sestrom  Indi Aradinović.

Foto: Instagram

Javnost ne prestaje da bruji o tuči sestara a pevačica se našla na meti osuda zbog snimka a ubrzo su sledili i negativni komentari povodom ove situacije.

Na jednoj od njenih objava na Instagramu pevačica je dobila komentar sledeće sadržine:

– Tako neki pišu o ljubavi, a makljaju se po ulici sa rođenom sestrom – napisala je jedna žena na šta joj je pevačica ljutito odgovorila:

– Tetka, duvaj k*****, bolje će ti stajati.

Pevačica je ubrzo obrisala komentar ispod njene poslednje fotografije na Instagramu.

Podsetimo, sestre Indi i Edita Aradinović pobile su se ispred kuće na Karaburmi. Pevačice su se valjale po ulici, čupale, a u jednom momentu je Edita bacila telefon od Indi i razbila ga. Njih je pokušavao da razdvoji javnosti nepoznati muškarac, a onda je i uletela njihova majka. Editu je ugurala u kuću, a Indi je sela u auto.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner