Background adbanner
Background adbanner

NE MOŽEŠ OČEKIVATI DA NEŠTO DOBIJEŠ AKO NISI DAO: Sa kime je to Alka Vuica u kadi?

Objavio: RHT
24/11/2022 3:00 PM

Alka Vuica iskreno: Glupu ženu mogu podneti pogotovo ako je lepa, glupog frajera nikako

Foto: HYPETV

U dobro poznatom terminu, nedeljom od 16 časova na Hype televiziji u dobro poznatoj emisiji “Chit Chat”, autor i voditelj Nemanja Kovačević prikazuje poznate na jedan sasvim drugačiji način, a njegovi gosti su inspirativni i kreativni ljudi iz različitih svera našeg društva. U ovom maniru Nemanja nastavlja i ovoga puta, a gošnja novog izadnja emisije je harizmatična pevačica Alka Vuica.

Alka i Nemanja otvorili su brojne zanimljive teme i razgovarali o stvaranju, o njenim velikim ljubavima i poznanstvima sa poznatim licima javne scene, vrednostima koju nose tekstovi pesama koje je pisala, a njen muzički opus danas broji preko 1000 hitovi.

Otkrivamo mali delo onoga što možete videti u emisiji Chit Chat od 16h na Hype televiziji:

hypetv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x