Background adbanner
calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLJE DA ME DUŠICA NE VUČE ZA JEZIK! Imam FOTOGRAFIJE čime se bavi i šta radi!” Anđela Đuričić ucenjivala i pretila Jakovljevićevoj? ŠOK! LAŽNI PASOŠ, LAŽNI PAPIRI… Anđela Đuričić POKUŠALA DA SAKRIJE SRAMOTU! Nakon MONSTRUOZNOG PLANA O SAMOUBISTVU, isplivali detalji NEZAKONITIH RADNJI “MUČKI SU GA TUKLI OPERISANOG OD KARCINOMA” Marija Kulić u POLICIJSKOJ STANICI: “Ležao je nepomično na podu” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! ANELIN BIVŠI U ZAGRLJAJU VODITELJKE RIJALITIJA! Isplivala njihova INTIMNA fotografija MARIJA I SINIŠA KULIĆ SNIMLJENI ISPRED ZEMUNSKE BOLNICE nakon skandalozne objave O NASILJU U ŠIMANOVCIMA “Uzeo sam CELU FLAŠU LOZE, a Goran je prestao da ZANOVETA!” Kako je Bora Čorba pričao o POČETKU SARADNJE sa Bregovićem: Otkrio i koga je Brega ŠUTNUO U DU*E! PREMINULA MAJKA NIKOL KIDMAN! Slavna glumica neutešna! VIKI MILJKOVIĆ SE SKINULA U PEDESETOJ GODINI! Pevačica pokazala zavidne obline u crvenom kupaćem! (FOTO) DOK NJEN MUŽ VODI BITKU SA KANCEROM, KRALJICA KAMILA UHVAĆENA SA BIVŠIM! Još jedan skandal trese kraljevsku porodicu! SVE JE KRENULO PO ZLU! Željko Mitrović se zapalio uživo u programu, kamere se odmah sklonile! SKANDAL! FILIP CAR IMAO S*KS SA ANĐELOM I DUŠICOM?! Isplivala prljava istina van kamera! Skandalozni detalj ugledao svetlost dana! “STISKALA JE MOŠNICE DECI PRI ROĐENJU!” Joca Stefanović izbegao HOROR u porodilištu: “Majka me silom prilika rodila u Valjevu!” OTKRIVENO OD KOGA JE MAJA MARINKOVIĆ DOBILA ROLEKS! Starleta prošetala skupoceni sat, konačno sve priznala! “HELENA TOPALOVIĆ ME JE PREVARILA!?” Joca Stefanović PROGOVORIO o bivšoj: “Voli da bude primećena, smetali su mi njeni drugari!?” “GLEDAĆETE SAMOUB*STVO UŽIVO” ANĐELA ĐURIČIĆ ŽELELA DA IZVRŠI SAMO***STVO U RIJALITIJU DA BI NAUDILA ČELNICIMA I ZATVORILA PINK TELEVIZIJU! “NE DIŠE, UBILI SU GA!” Porodica Kulić doživela stravičan napad obezbeđenja u Šimanovcu! Pretukli ih i vadili puštolje! Policija i Hitna pomoć izašli na teren! (FOTO)

“NE INTERESUJE ME”: Ovako je Goca Božinovska komentarisala Cecinog zeta, kao i Bojanino i Anastasijino pomirenje

Objavio: RHT
23/07/2022 4:20 PM

Pevačicu Gocu Božinovsku raduje navodno pomirenje Bojane Rodić i Anastasije Ražnatović.

FOTO: printscreen/youtube

Njih dve su navodno mesecima pokušavale da prikriju svoje nesporazume – prestale su da komuniciraju i podržavaju jedna drugu.

– Nakon razgovora sa majkom, Mirko je očitao lekciju Bojani i Anastasiji. Rekao im je da nije u redu da se svađaju oko gluposti, da su porodica i da treba da se poštuju i podržavaju. Naterao ih je da se zapitaju i kako se Bogdana osećala zbog njihove svađe. Devojka je bukvalno bila između dve vatre. Odmah su shvatile da je u pravu i da je vreme da spuste loptu! Anastasija ih je onda pozvala na žurku povodom rođendana, oni sud došli i svi su od tada srećni, naročito mama Goca – kaže izvor, a pevačica to potvrđuje i kaže da je sve u redu:

– Ma sve je u najboljem redu. Mirko i Bojana su super, naravno da idu kod Ražnatovića. Oni su drugari pre svega, a onda i porodica. Pokušavali su da ih posvađaju, ali oni se slažu i vole. Ponekad odu zajedno na nekoliko dana negde da se malo odmore. Znam da bi neki zli jezici voleli da ništa ne valja, ali svi super funkcionišemo i nema razloga da se pričaju gluposti – kaže Goca, a na pitanje da li je upoznala Cecinog novog zeta Nemanju Gudelja, malo se brecnula:

– Ne komentarišem tuđe zetove, ne interesuje me. Ne pitam ko je kakav i šta je, svako ima pravo na svoj izbor. Ako je svima njima lepo, i nama je super. Ja bih volela da Anastasija bude srećna i zadovoljna, sve što želim svojoj deci želim i njoj. Mislim da je ljubav najvažnija i ako ti srce radi, sve je dobro. Gudelj je dobar momak, dobro dete, kvalitetan i uspešan – rekla je Božinovska.

Pročitajte i: OGLASILI SE KORONA I RIMSKI POVODOM HAPŠENJA! 

BONUS VIDEO:

Izvor: Svet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner