Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO) MILJANA IZGUBILA NA SUDU PROTIV MATORE! Skandalozni detalji incidenta: Psovala advokate, cepala tužbe i vređala mrtvu decu?!

Marko Bulat PROGOVORIO O PRVOJ ŽENI! “Mislim da sam bio kratak i jasan!” Pevaču zasmetalo pitanje!

Objavio: RHT
28/02/2024 10:12 PM

“NE BIH O TOME” Pevaču zasmetalo pitanje.

Popularni pevač Marko Bulat, bio je gost u emisiji “Pretres” autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji.

Foto: Hype TV

Javnosti je poznato da popularni pevač ima dva braka.

O njegovoj prvoj ženi se malo zna u javnosti, dok o drugoj ženi se zna možda čak i previše-

Te je voditelj želeo da Bulat malo više govori i o prvom braku i o prvoj supruzi.

Razgovor Marka Bulata i voditelja:

“Prvi brak, zašto ste se rastali, jesi li ti bio krivac?” -upitao je voditelj

“Pa nije važno to, valjda je bitno što si ušao u brak, ljubav naravno. Ja sam imao dvadeset godina, osamnaest godina zajedno, ti sad mene pitaš što”. -rekao je Bulat

“Ali šta je bio okidač za razvod, jesi li i tada mislio da je to ljubav za ceo život?” -upitao je voditelj

“Pa naravno, naravno, ali ne bih da pričam o tome, nema smisla imam drugi brak i ona žena ima svoj život, sad ja da pričam o tome malo nema smisla”. -izjavio je Bulat na Hype tv

“Dobro, ali samo još jedno pitanje, ako nije mnogo. Da li se kaješ zbog tog prvog braka?” -upitao je voditelj

“Nikada, dao sam ti odgovor, ne bih da se ponavljam. Mislim da sam kratak i jasan”. -odgovorio je Bulat

“Jesi, u ovom delu jesi”. -zaključio je voditelj

Emisiju “Pretres” sa Markom Bulatom možete pogledati ispod na linku:

Video: Hype TV

EMISIJU “PRETRES” PREMIJERNO MOŽETE GLEDATI NA HYPE TV I YOUTUBE KANALU U SLEDEĆIM TERMINIMA:

-SREDOM 21:00H

-SUBOTOM 22:00H

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner