Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRBIJA SE OTVORILA PREMA SVETU Vučić: “Zadovoljan sam što se investicioni rejting dogodio 5. oktobra” BAJDEN DONEO HITNU ODLUKU! Stiže još 500 vojnika VUČIĆ O ISTORIJSKOM KREDITNOM REJTINGU SRBIJE: To je rezultat rada prethodnih godina i sjajna vest za sve građane naše zemlje Ana Sević OVAKO ČESTITALA BIVŠEM MUŽU ROĐENJE DETETA! Pomenula i Katarinu (FOTO) VUČIĆ NAJAVIO VEĆE ZARADE PROSVETARIMA: “Plata nastavnika je bila 44.000, sada je 97.000, a biće preko 103.000 dinara” VUČIĆ O SRAMNIM LAŽIMA BIVŠEG GUVERNERA NBS: U njegovo vreme smo dobili korak nazad Ksenija Pajčin bila pozvana na ŽURKU PAF DEDIJA u kojima je bilo S*LOVANJA I DR*GE: Evo kako je pokojna pevačica pričala o svemu! ŠOK! “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT UMRO MADONIN BRAT! Borio se sa RAKOM, a evo šta je pevačica URADILA ZA NJEGA! PRVO OGLAŠAVANJE DARKOVE ŽENE nakon što je POSTALA MAJKA: Progovorila o suprugovom odsustvu iz porodilišta! “Ivan i Jelena su se POMIRILI pred rijaliti, planirali su VANTELESNU!” Ekskluzivno! Kum Marinkovića Gera otkrio sve njihove tajne! (VIDEO) Aleks RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM, njen osmeh nema cenu! (FOTO) STRAŠNO! Iran odjednom OTKAZAO SVE LETOVE! Na Bliskom istoku nikad veća KATASTROFA! “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini “Vest me zatekla dok sam RADIO!” Darko Lazić se oglasio nakon što mu se ŽENA PORODILA! Darko nije mogao da bude uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji o pevaču koji je dobio TREĆE DETE

NAZVAO JE DŽOGER I METLA, a evo kako je mama Džehva odgovorila Anđelu Rankoviću

Objavio: RHT
12/12/2023 2:30 PM

Sinoć se u “Elitu” uselio Anđelo Ranković koji je odmah po ulasku prokomentarisao svoju nesuđenu taštu Gocu Džehverović i nazvao je džoger i metla. Ekskluzivno za Hypetv portal oglasila se mama Džehva kako je mnogi zovu i pred sam ulazak u Belu kuću i postrojavanje učesnika zbog higijene prokomentarisala Anđelovu uvredu.

Foto: HYPETV

Kada uđem u Belu kuću i vidim ga, reći ću mu “Srećno”, a to što me je nazvao džoger i metla, znate šta ja se svog posla nikada nisam stidela, pošteno sam sve u životu zaradila, za razliku od nekih majki koje su možda pijandure…. Tako da nema problema može on slobodno mene i metla i četka, a ja sam pokazala kakva sam majka. Ima on veliku bojaznost od mene, zna on šta sam ja i ko sam. Mislim da se malo i zbunio sinoć kada je to rekao, videla sam odmah kako trlja ručice jer zna šta ga čeka unutra, ne zbog mene nego zbog celog ambijenta – kaže Goca za Hypetv portal i objašnjava.

– On mene ne može da uvredi, jer se ne stidim ni jednog posla, mi smo časna porodica, sve smo svojim trudom i radom zaradila u životu. Mi smo to što jesmo, moja Teodora je jednom ušla u rijaliti i pokazala je zašto je ušla, da se reklamira a ne da bude rijaliti igrač. Njoj su se kockice otvorile i sreća je poslužila i zato njena karijera ide samo uzlaznom putanjom. A eto neko mora više puta da se vrati u rijaliti. Neko mora lažno da voli, da folira, svako na svoj način…. – objašnjava Goca i kaže da nije verovala da će Anđelo ući u rijaliti jer je svojevremeno pričao da nikada više neće ući.

foto: youtube/printscreen

– Prošli put je vikao “nikad više”, a sad opet eto ga. Kao treba mu reklama, pa koliko puta reklama. Ma neka ga, samo neka on bira svoj put. Neću biti stroga prema njemu. Neću mu pružiti ruku, jer neće on našu ruku nikako. Neće ni Anađelo meni pružiti ruku, ne može. Jer onaj koji nekoga ubije ima pravo da se ljuti. Nisu zategnuti odnosi među nama, nego je svako otišao na svoju stranu jer to je bilo pre šest godina. Eto sada se rijaliti zove “Elita”, a Anđelo je iz jedne poznate gradske porodice, pa je onda ovo pravi rijaliti za njega – ironična je Džehverovićka i komentariše za Hypetv portal što Anđelo ulazi u rijaliti radi reklamiranja.

– Biće mu valjda sada dobra reklama, pošto do sada nije uspeo da se izreklamira. Možda će mu biti bolje sada. Doduše bolji je on igrač od tamo nekoga, pa i treba tamo da bude. On je savršen za rijaliti. Ima skandale, ispade, plakanje, a to je dobro za javnost. Dobar je glumac – opisala ga je Goca i osvrnula se na dame u rijalitiju koje bi možda pristajale Rankoviću.

foto: youtube/printscreen

– Maja Marinković je sada baš slatka, baš bi bili lep par, pristaje mu od svih devojaka ona. A to što hvali Aneli i priča da je vrh riba, me ne čudi jer on je još ranije rekao da voli starije žene i devojke. Aneli je slatka i lepo bi mu pristajala. Mislim da se Rankovići ne bi ljutili, ali jedino ne znam koje joj je poreklo, a dete što ima nema ni to toliko veze. Videćemo kako će se do kraja odvijati, pratim sve – završila je Goca za Hypetv portal.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner