Background adbanner
calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANABELA SE SKINULA U 49. GODINI I POKAZALA ČIME SE RASPOLAŽE: Ovo niko nije očekivao, evo kako zapravo izgleda! (FOTO) MUK U STUDIJU! VANJA MIJATOVIĆ JECALA I GRCALA U SUZAMA ZBOG STEFANA USILJANINA “Sad si me razneo!” Pevačica jedva došla sebi! DOKTORKA STROGO UPOZORAVA! Ovo je glavni znak da vam creva propadaju “SVE JE TRAJALO DUŽE” Evo u kakvom je zapravo stanju Gastoz nakon što je pušten iz pritvora! “NE ZNAM KAKO ĆU OVO PREŽIVETI” Ša mora hitno da ide kod lekara, reperu ugroženo zdravlje, Miona ga dotukla! Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! MIONA UNIŠTILA MAJU ZBOG STANISLAVA! Ovo niko nije očekivao, skočila na Marinkovićevu, umalo izbila tuča! Oni koji se zaklinju u zapadne vrednosti postali najveći Rusofili da bi napali vlast u Srbiji: VUČIĆ OBELODANIO LAŽI OPOZICIONIH MEDIJA STANISLAV PRED SVIMA RASKRINKAO ŠTA JE RADIO SA MIONOM U HOTELU: Ša ne može da dođe sebi, Jovanovićeva saterana u ćošak! OVAJ NAPITAK TOPI SALO SA STOMAKA! Uz pomoć njega ćete smršati bez gladovanja, pravi se samo od dva sastojka! PROVOKATIVNE SCENE ĆERKE MELINE I HARISA DŽINOVIĆA! Utegla se u helanke i preznojila, a onda objavila šok kadrove! (VIDEO) ŠAKO MUVA DEVOJKU SA NASTUPA! Pevač ponovo u centru skandala: “Želim da te zagrlim” EKSKLUZIVNE PREPISKE I GLASOVNE! STRAVIČNO! GLUMAC NAŠAO DEVOJKU MRTVU U KADI! Nedavno mu zabranjen ulazak u Srbiju, a sada isplivali horor detalji, pokušao i sebi da naudi! MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) “POČELA JE DA SE TRESE” Naša pevačica bila van sebe kada joj je majstor pronašao uređaj za praćenje u automobilu, evo šta se desilo! OVA NAŠA VODITELJKA JE BIVŠA ŽENA MUŽA HELENE TOPALOVIĆ: Rodila mu je sina, a onda pretila tužbom: “ODGOVARAĆE…”

NAVIJAČI SRBIJE I DANSKE na “Marijenplacu”: Sprema se spektakl u Minhenu (FOTO)

Objavio: RHT
25/06/2024 3:43 PM

Sprema se spektakl u Minhenu!

Navijači Srbije i Danske ispunili su “Marijenplac” u Minhenu i zagrevaju se za odlučujući meč u borbi za plasman u osminu finala Evropskog šampionata.

foto: tanjug/video/prinscreen

Kako javlja reporter Tanjuga, navijači dve selekcije su po brojnosti izjednačeni, ali je utisak da su Srbi glasniji. Procena je da i jednih i drugih ima oko 20.000, a polazak na “Alijanc arenu” planiran je oko 17 sati.

Ulicama Minhena orila se tradicionalna srpska pesma “Marš na Drinu”, uoči meča srpske reprezentacije. Ono što je zanimljivo jeste da se iz minuta u minut centar Minhena puni iz minuta u minut. Pesma i muzika ne prestaje ni na sekund. A među navijačima su uglavnom ljudi iz Republike Srpske koji su došli u Minhen iz raznih krajeva sveta. Zato i ne čudi što su upravo oni razvili veliku zastavu u centru grada i zagrmeli “Republik Srpska” , a zatim izazvali i ludnicu kada su zagrmeli “Ko ne skače, taj je…”

foto: tanjug/video/prinscreen

Utakmica između Srbije i Danske počinje u 21 sat, a poraz nije opcija, pa tim mora uložiti posebne napore da dođe do pobede ili makar nerešenog rezultata.

Hypetv.rs/tanjug/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner