Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

NAUČILA JE! Sada je bomba, ali ovaj šljokičavi Mladenovićkin stajling u Zvezdama Granda i dalje nije zaboravljen

Objavio: RHT
19/04/2021 9:00 AM

Pevačica Aleksandra Mladenović dospela je u žižu javnosti kada je angažovana da peva na “svadbi veka” – venčanju Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, a godinama pre toga se trudila da uspe kao pevačica i to takmičeći se u “Zvezdama Granda”.

Aleksandra Mladenović-Foto:Printscreen Telegraf

Aleksandra važi i za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, ali u sezonama pomenutog takmičenja u kojima je učestvovala, imala je različita “izdanja”, te je nekoliko puta njen stajling bio i negativno komentarisan.

Naime, jedan od upečatljivih koji je ostao upamćen jeste iz 2014. godine kada se pojavila u veoma specifičnoj kombinaciji.

Ona je na sebi imala korset koji je ceo bio prekriven šljaštećim cirkonima, a pantalone nisu ništa manje odudarale od korseta, te ju je voditelj, Voja Nedeljković šokirano upitao:

Aleksandra Mladenović-Foto:Printscreen Telegraf

 Je l’ su to neke šljokice?

– Pa šljokice, cirkoni… sve – odgovorila mu je Aleksandra, dok se on sve vreme češkao po glavi.

Očigledno je da je Aleksandra dosta novca uložila u svoj fizički izled, kao i u brendiranu garderobu.

Ono što je nekada bilo karakteristično za “devojčicu iz Žitorađe” jeste plava boja kose, koju je ona ipak zamenila tamnijom, jer su joj tada zamerali da joj kosa ne izgleda negovano.

Pogledajte pomenuti nastup i stajling  Aleksandre Mladenović:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner