Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Nataša se osušila, ovaj porok je ubija! “Ne mogu više da podnesem”!

Objavio: RHT
19/05/2021 6:00 PM

Nataša Bekvalac odlučila je da ovog leta bude zategnutija i zgodnija nego ikad pre. Ona je već šest meseci na posebnom režimu ishrane, a sama sebi svakodnevno sprema obroke i to isključivo zdrave. Međutim najveći problem prave joj cigarete, za koje je više puta istakla da su joj najveći porok, pa iako je prešla na elektronske odlučila je da ostavi i njih. Dokazano je da osobe koje se skidaju s nikotina, lakše nabacuju kilograme, pa je Nataša pod strogim režimom čime se pohvalila i svojim pratiocima na Instagramu.

“Koliko ću zgodna i zdrava biti reči nemam za sebe. Za par dana krećem u ostavljanje elektronskih cigareta i ako Bog da proglašava svoju apsolutnu slobodu. Ovaj robovlasnički odnos više ne mogu da podnesem”, napisala je Nataša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner