Background adbanner
Background adbanner

Nataša ima novog DEČKA! Ovaj BIZNISMEN joj osvojio srce!

Objavio: RHT
04/05/2021 1:00 PM

Nataša Bekvalac zaljubila se u poznatog biznismena, ali još uvek ga dobro krije od očiju javnosti. Obzirom da nije imala sreće u ljubavi i da iza sebe ima tri braka, razumljivo je što svoju vezu neće da eksponira.

Nataša Bekvalac-Foto:Printscreen/Instagram


“Nataša se u poslednje vreme viđa s jednim čovekom, vrlo je uspešan i ostvaren. Međutim rešila je da ne brza kao i svaki put do sada, već da pusti da sve ide svojim tokom. Za sada im je stvarno lepo, uživaju i sigurna je da bi im sreću pokvarilo kada bi se saznalo za njih i kada bi bili pod budnim okom javnosti. Ona je sada u Egiptu sa ćerkama, sestrom Kristinom i njenom porodicom, ali njega nije povela. Zapravo, još uvek ga nije ni upoznala sa ćerkama”, kaže za Hype izvor blizak pevačici.

Piše: HYPETV.RS

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x