Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Nataša Bekvalac zablistala na promociji novog hita, sve oči uprte u nju, a ona nikad srećnija! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/07/2021 8:00 AM

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da otpeva duet sa popularnim reperom Stefanom Đurićem Rastom i time se oproba u novom muzičkom pravcu.

Stefan Đurić Rasta i Nataša Bekvalac-Foto:Printscreen Instagram

Njih dvoje su juče izbacili dugo najavljivani spot za pesmu “Iz daleka”, a sada su organizovali i promociju povodom iste na kojoj se pojavio veliki broj poznatih ličnosti i medija.

Vidljivo je da Nataša blista i da je presrećna zbog ogromnog uspeha pesma nedugo nakon objavljivanja kao i zbog pozitivnih reakcija na istu.

Pevačica je u jednom trenutku sišla sa bine i zaigrala sa sestrom Kristinom kao i voditeljkom Aleksandrom Jeftanović koja je vodila program.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133