Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

NATAŠA BEKVALAC DAJE URNEBESNE LJUBAVNE SAVETE

Objavio: RHT
31/03/2021 10:00 AM
Nataša Bekvalac – Foto: Instagram

Kao i uvek, Nataša je iskreno odgovarala na ptanja, ali je davala i savete

Popularna pevačica Nataša Bekvalac odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a jednim ljubavnim savetom nasmejala je mnoge do suza.

– Muva me čovek koji ima ženu i dete. Šta da radim? – pitao je neko pevačicu, a ona je dala jasan, ali i urnebesan odgovor.

– Pitaj ženu – poručila je Nataša i dodala nekoliko emotikona koji plaču od smeha, a njene pratioce posebno je nasmejao pevačicin ljubavni savet.

– Kako je bez muškarca? – pitao je jedan pratilac Natašu aludirajući na to da više od dve godine nije imala partnera ili bar javnost nije upoznata sa nekim muškarcem u njenom životu.

– Cvetam – poručila je kratko ali jasno plavokosa pevačica.

– Šta si želela da učiniš, a nikad nisi? – pitao je neko Natašu.

– Da ostanem u braku – odgovorila je Bekvalčeva u svom stilu i nasmejala sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133