Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

NAJVEĆA ŽURKA NA BALKANU SE NASTAVLJA SLEDEĆA LUKASOVA STANICA JE BOR!

Objavio: RHT
11/07/2021 10:15 PM

Turneja najveće muške muzičke zvezde u regionu Ace Lukasa se nastavlja. Nakon koncerata u Priboju, Vranju, Novom Pazaru i sinoć u Ubu, sledeći koji se raduju Lukasu su stanovnici Bora i cele Timočke Krajine!

Aca Lukas i njegov “Folk House bend”, kao i specijalne gošće Kija Kockar i mlada nada “Hype” produkcije Ruža Rupić, kojoj u Utorak izlazi nova pesma “Habibi” na kanalu “HypeTV”, zabavljaće Borane 14. Jula na platou ispred Doma kulture u Boru.

 

Ovo je samo mala uvertira za ono što sledi, a tiče se Lukasove turneje po bivšoj Jugoslaviji, jer je ova godina apsolutno u znaku Ace Lukasa.

Nakon izdavanja albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe” kojim je potopio sve trending liste, napisao je i svoju kontroverznu autobiografiju “Ovo sam ja”, koja je postala bestseler i najprodavanija knjiga u Srbiji, kako i dolikuje zvezdi njegovog kalibra, a sad je došao red i da turnejom kakva još nikada nije viđena kod nas stavi tačku na sve, pod dirigentskom palicom svog prijatelja, producenta i najboljeg menadžera na ovim prostorima Saše Mirkovića.

Aca Lukas, “Folk House bend”, specijalni gosti i “Hype” karavan čekaju sve žitelje Timočke Krajine u Boru 14. Jula, na platou ispred Doma kulture.

Ovo je spektakl koji se ne propušta, jer sa Lukasom ne postoje dva ista koncerta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133