Background adbanner
Background adbanner

NAJVEĆA ŽURKA NA BALKANU SE NASTAVLJA SLEDEĆA LUKASOVA STANICA JE BOR!

Objavio: RHT
11/07/2021 10:15 PM

Turneja najveće muške muzičke zvezde u regionu Ace Lukasa se nastavlja. Nakon koncerata u Priboju, Vranju, Novom Pazaru i sinoć u Ubu, sledeći koji se raduju Lukasu su stanovnici Bora i cele Timočke Krajine!

Aca Lukas i njegov “Folk House bend”, kao i specijalne gošće Kija Kockar i mlada nada “Hype” produkcije Ruža Rupić, kojoj u Utorak izlazi nova pesma “Habibi” na kanalu “HypeTV”, zabavljaće Borane 14. Jula na platou ispred Doma kulture u Boru.

 

Ovo je samo mala uvertira za ono što sledi, a tiče se Lukasove turneje po bivšoj Jugoslaviji, jer je ova godina apsolutno u znaku Ace Lukasa.

Nakon izdavanja albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe” kojim je potopio sve trending liste, napisao je i svoju kontroverznu autobiografiju “Ovo sam ja”, koja je postala bestseler i najprodavanija knjiga u Srbiji, kako i dolikuje zvezdi njegovog kalibra, a sad je došao red i da turnejom kakva još nikada nije viđena kod nas stavi tačku na sve, pod dirigentskom palicom svog prijatelja, producenta i najboljeg menadžera na ovim prostorima Saše Mirkovića.

Aca Lukas, “Folk House bend”, specijalni gosti i “Hype” karavan čekaju sve žitelje Timočke Krajine u Boru 14. Jula, na platou ispred Doma kulture.

Ovo je spektakl koji se ne propušta, jer sa Lukasom ne postoje dva ista koncerta…

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x