Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

NASTAO OPŠTI HAOS NA TVITERU: Obrušili se na Džehveroviće zbog razlike u godinama, ali i zbog ovoga!

Objavio: RHT
24/01/2023 9:15 PM

Juče je objavljena radosna vest da Sava Džehverović, rođeni brat pevačice Teodore Džehverović, i njegova supruga, poznata influenserka, Adriana Kadar nosi devojčicu. Međutim, njihovu radost nisu delila svi na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Instagram

Nekoliko komentara na Tviteru izazvalo je polemiku, a jedan od njih je bio:

“Preslatko, samo što se radujete trudnoći devojčice koja je grumovana, koja je ovde imala 14 godina a on 29, koja danas ma samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, znači ima jos 4 godine dok ne sazri, i ovo kako je skakao od radosti jer je devojčica bolje da ćutim.”

Foto: Printscreen Twittwr

Ovaj komentar izazvao je podeljene reakcije, sa nekima koji su se složili sa njim, dok su drugi smatrali da je bio neprimeran.

“Pa naše babe i mame su rađale u 15, 16, 17 godina. Šta im je falilo? Ne branim ovo dvoje, ali njihova stvar. Ako su tako želeli”, napisao je jedan tviteraš.

“Sve im je falilo, detinjstvo, normalni porođaji, uslovi, deca nisu da rađaju drugu decu”, glasio je odgovor korisnice Tvitera.

Foto: Printscreen Instagram

Sava Džehverović i njegova žena još uvek nisu dali izjavu o ovom incidentu.

Činjenica da se mozak razvija do 25. godine, i da neke osobe mogu biti nezrelije u tom periodu, svakako je važna tema koju treba razmatrati. Međutim, trenutna trudnoća Adriane Kadar je sadašnjost, a njihova radost i očekivanja su legitimni i važni.

Šta vi mislite o tome?

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner