Background adbanner
Background adbanner

NAPRAVILI KARIJERU U SRBIJI, PA POČELI DA JE PLJUJU: Ovo su poznati kojima je doživotno zabranjen ulazak u našu zemlju!

Objavio: RHT
20/11/2022 4:30 PM

Na crnoj listi

Foto: Printscreen YouTube

Mnoge poznate ličnosti iz regiona dolaze u Srbiju kako bi ovde gradili karijere, nastupali i zarađivali novac.

Međutim, ima i onih koji nisu krili netrpeljivost, pa su tako na svojim sramnim nastupima, vezama sa mafijom i nasilju završili na spisak zabranjenih. Naime, starleti Soraji Vučelić, Zvezdi Granda Sadiku Hasanoviću, pevačici Jadranki Barjakatarović i reperima Bubi Koreliju i Jali bratu, doživotno je zabranjen ulazak u našu zemlju.

Amaru Hodžiću, poznatijem kao Buba Koreli i Jasminu Fazliću, odnosno Jali Bratu pre godinu dana zabranjen je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom astupu u Nišu kada je član obezbeđenja koji je inače blizak reperima bacio sa bine dečka u publiku. On ga je potom i fizički napao, te je ovaj potez razbesneo mnoge, zbog čega je potpisana peticija da više ne nastupaju kod nas, što sada i jeste slučaj.

Starleta Soraja Vučelić od 2018. godine nema pravo da uđe na teritoriju Republike Srbije, jer se njeno ime našlo na spisku osoba bezbednosno opasnih po našu zemlju.

Instagram.com/sorajavucelic

Njoj je zabranjen ulazak u sladu sa zakonom o strancima, na osnovu kog se bez posebnog obrazloženja ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana.

Pevačica Jadranka Barjaktarević razbesnela je javnost kada je na jednoj političkoj proslavi u Crnoj Gori jasno izmenila tekst numere, te umesto “Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine”, pevala “Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”.

Foto: Printscreen YouTube

Ovaj snimak ubrzo je postao viralan, a nakon što je ugledao svetlost dana pevačica se pravdala. Nakon toga uputila se za Srbiju, ali je vraćena sa srpske granice zbog odluke o zabrani ulaska.

Takmičar “Zvezde Granda” Sadik Hasanović iz Srebrenika prošao je do finala u 14. sezoni popularnog takmičenja. Međutim, nakon takmičenja otkriveno da je on sa svojim ocem imao bend “Sateliti” i da su simpatizeri i veliki prijatelji sa ratnim zločincem Naserom Orićem sa kojim su često pevali pesme koje potpiruju mržnju prema Srbima.

Foto: Printscreen

Njega su tada osudile i brojne javne ličnosti, koje su bile zgrožene njegovim postupkom.

Podsetimo, pevaču Alenu Mukoviću je u aprilu prošle godine izrečena mera zabrane ulaska u Srbiju u trajanju od tri meseca, zbog toga što je, kako je on naveo, u našoj zemlji boravio neprijavljen.

BONUS VIDEO:

Izvor: alo.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x