Background adbanner
Background adbanner

Napravila haos na Instagramu! Karleuša se snimila u zavodljivim pozama! (VIDEO)

Objavio: RHT
11/06/2021 11:17 AM

Jelena Karleuša pozirala je u minijaturnom kupaćem i pokazala kako izgleda u 42. godini, a društvene mreže su se usijale od komentara.

Jelena Karleuša-Foto:Printscreen Instagram

Popularna pevačica, Jelena Karleuša snimila se u izazovnom izdanju i podelila to sa svojim pratiocima na Instagramu, a reakcije su bile zapanjujuće. 

Naime, pevačica se snimila u topu koji prekriva grudi i donjem delu koji je u vidu tračica i na taj način prekrila zadnjicu, a ujedno pokazala vitku i zgodnu figuru.

 Komentari su se samo nizali, a njene poze i zavodljivi ples u videu napravili su pravu pometnju.

Samo neki od komentara koji su se našli ispod njenog videa su: “Avion od žene”, “Ajmo hejteri navalite”, “Da li je realno da ovako izgleda žena od 42. godine”

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x