Background adbanner
Background adbanner

NAPLAĆUJE ODNOSE 500 EVRA! Poznata folkerka podvodi muškarce na jodnoj egzotičnoj lokaciji!

Objavio: RHT
01/10/2021 8:33 AM

Tema elitne prostitucije, koja je pokrenuta pre nekoliko nedelja, izazvala je pravi haos u domaćoj javnosti i regionu. Svakim danom isplivavaju novi, šokantni detalji, za koje su glavni akteri saznanja mislili da se za njih nikad neće saznati.

Foto:Printscreen

Ovog puta beogradski mediji otkrili su da je – pored žene poznatog pevača koja se bavi podvođenjem devojaka, o čemu je već pisano – još jedna poznata dama i to pevačica, madam, ali je njoj specijalnost muška prostitucija. Madam je u višegodišnjem braku i njen muž ne zna čime se ona bavi.

Ona se, kako su medijima rekli upućeni, ovim unosnim biznisom bavi isključivo van granica Srbije. Najčešće mladićima ugovara seks na egzotičnom ostrvu, gde je razvila ovaj biznis i ima dugačak spisak klijentkinja.

Foto:Printscreen

Naime, pevačica sve detalje ovog posla s mladićima utanači pre odlaska na egzotično ostrvo, na koje ide često tokom godine jer joj biznis cveta. Oni koji znaju čime se bavi tvrde da joj u svemu ovome pomaže nekoliko godina mlađi ljubavnik, kojeg je uvela u biznis, o kojem njen muž ne zna ništa.

Nakon što se o svemu dogovore, madam u pratnji najčešće tri ili četiri mladića i ljubavnika odlazi na beogradski aerodrom, gde je više puta i bila viđena, iako se o tome gde ide i s kim do sada nije znalo više detalja.

Izvor: Alo

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x