Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Nakon što je svet ostao u čudu zbog ogromne gužve i dešavanja u Roterdamu, Milan Stanković poslao jasnu poruku javnosti!

Objavio: RHT
19/05/2021 10:00 AM

Vest da na ovogodišnjoj Evroviziji apsolutno niko ne nosi maske u prepunoj Roterdamskoj hali da bi se potom na forumima pojavila informacija da su svi prisutni vakcinisani odjeknula je kao bomba na domaćim portalima.

Pevač Milan Stanković morao je da se oglasi na društvenoj mreži Tviter i da prokomentariše aktuelnu temu i da pošalje veoma bitnu poruku.

Foto:Printscreen Twitter
This image has an empty alt attribute; its file name is 12214-930x1024.jpg

 Eurosong bez maske! Ima nade! – napisao je on u svojoj objavi na ovoj društvenoj mreži.

Kako nam se čini to će se uskoro obistiniti i kod nas budući da se sve više ljudi vakciniše i da je već u planu održavanje velikih festivala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner