Background adbanner
Background adbanner

Nakon što je dala otkaz Jovana Jeremić sa porodicom otišla u manastir!

Objavio: RHT
30/05/2021 6:52 AM

Jovana Jeremić šokirala je javnost kada je potvrdila za medije da je dala otkaz na Hepi televiziji, gde je uređivala i vodila jutarnji program.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen Instagram

Ona je navela kao razlog jer nije imala vremena za ćerku, te da joj je prioritet da aktivno učestvuje u odrastanju svog deteta.

Sada se oglasila iz manastira, koji je posetila sa suprugom i ćerkom:

 Kod oca Mileta. Poruka susreta: Koliko para, toliko muzike. Prema svecu i tropar. Koliko nudiš, toliko i dobijaš. Ti, Jovana, više ništa ne nudiš. Nikad. Samo biraš i dobijaš. U svim sverama. Kad neko nešto želi sa tobom, od danas će morati da se dokaže, uloži i položi. I ne mislim samo na posao. Tu si profesionalac, Mislim najviše na suštinu tvog bića. Otac Mile – napisala je Jeremićeva.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x