Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Nakon skandaloznog intervjua otkriveno da Megan Markl krije svoje pravo ime

Objavio: RHT
07/04/2021 4:00 PM

Megan Markl konstantno je u centru pažnje svetske javnosti, a mediji sada bruje o njenom pravom imenu, kojim se nikada nije predstavljala u javnosti

Nakon što je u javnost dospeo rodni list malenog Arčija, sina Megan i Harija, svet je ponovo počeo da bruji o pravom Meganinom imenu.

“Princeza Ujedinjenog Kraljevstva Rejčel Megan”, navodi se u pomenutom rodnom listu, a iako se i u zvaničnoj biografiji Megan Markl može pročitati da joj je to pravo ime, ona se pod njim ne predstavlja u javnosti.

Hari i Megan-Foto: Printscreen

Podsećamo, Megan i Hari nedavno su javnosti saopštili da će uskoro poželeti dobrodošlicu još jednom detetu, a svetski mediji odmah su počeli da spekulišu koje ime bi mogla da nosi njihova naslednica. Biograf ledi Dajane Endru Morton otkrio da bi devojčicino ime moglo biti odabrano tako da odaje počast pokojnoj princezu.

– Hari i Megan su pretekli Vilijam i Ketrin kada su princezi Šarlot dali srednje ime Dajana, zajedno sa Elizabet, pa će oni sigurno odabrati originalno ime za bebu. Očekuje se da će jedno od imena biti Frensis, što je bilo Dajanino srednje ime.

Morton je izjavio da će Megan verovatno hteti i da imenom devojčice oda počast svojoj majci Doriji Ragland, s kojom je izuzetno bliska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner