Background adbanner
Background adbanner

NAKON SEDAM GODINA PONOVO ZAJEDNO: Poznati glumački par se razveo, sada zajedno uživaju na letovanju! (FOTO)

Objavio: RHT
08/08/2022 11:30 PM
Poznati glumački par Tijana i Slaviša Čurović razveli su se pre sedam godina i mnoge je iznenadilo kada su objavili ove godine da su se pomirili i da ponovo žive kao srećna porodica.

Iako nisu hteli više da detaljišu o privatnom životu, navodeći samo da je porodica na prvom mestu i da im je najvažniji sklad, sada su pokazali da su se nemiri među njima ugasili i da zaista uživaju zajedno.

 

Tijana i Slaviša Čurović zajedno sa ćerkom Tajom (15) otišli na kvalitetan odmor i obilaženje mnogih plaža. Tako su prvo bili u Crnoj Gori, odakle su produžili za Sloveniju gde su boravili u Portorož i Piran.

Da su zaista srećna porodica i da uživaju u vremenu koje su posvetili samo njima, govore i brojne fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Oni su trenutno borave u Italiji, odakle postavljaju fotografije sa širokim osmehom koji svedoči njihovoj sreći. Porodica je trenutno u Veneciji, ali ovo neće biti njihova poslednja destinacija pre vraćanja obavezama u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Izvor: blic.rs

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x