Background adbanner
Background adbanner

Nakon priče da se Mateja odriče druženja sa SHA zbog Tare, oglasio se reper i poručio: Nisam promenio mišljenje o njemu!

Objavio: RHT
23/06/2022 1:00 PM

Sinoćna emisija “Pitanja gledalaca” donela je mnogo novih tema, a jedna od glavnih tokom ove burne noći bila je i odnos Mateje Matijevića sa Minom Vrbaški. Zadrugari su žestoko osudili ovaj par jer, zadrugar ne želi da prizna vezu sa aktaktivnom Minom, a da pritom imaju seks*ualne odnose i ponašaju se kao da su zajedno.

Foto: Instagram

Voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu i od Matejinom druženju sa muzičkom zvezdom Nenadom Aleksićem Ša s ozbirom da je on po izlasku iz pete sezone “Zadruge” obnovio svoju romansu sa Tarom Simov. Njih dvoje se više ne kriju, te na društvenim mrežama izbacuju slike sa istih lokacija i to u istom danu, što potvrđuje da uživaju u slobodnim danima i oporavku od života pred kamerama.

Voditelj je Matijevića pitao da li će nastaviti druženje sa reperom s obzirom da je i on bio u jako turbulentnoj vezi sa Simovom. Onda je pomenuo i “Zadrugovizija karaoke show” na kom ga nije pozdravio, na šta je Matijević odgovorio da između njih dvojice nema zle krvi i da ne vidi problem u druženju po izlasku iz Bele kuće dok svi zadrugari misle da će se Mateja odreći ovog prijateljstva sa reperom upravo zbog njegovog emotivnog statusa.

Portal Pink.rs je kontaktirao Nenada Aleksića Ša u želji da saznamo kakvo je njegovo mišljenje o aktuelnoj temi i da li će nastaviti druženje sa bivšim dečkom svoje devojke, a evo šta nam je on odgovorio.

– Znam da je naše druženje baš iskreno bilo u Beloj kuci, nismo ni komentarisali odnos sa Tarom, niti smo se družili da bi jedan drugog sklonili od nje. Stvarno nema krajnjih namera što se mene tiče, a i mislim da je isto i kod njega, stvarno nisam promenio mišljenje o njemu ni jedne sekunde. Imaju ljudi pravo da polemišu na 1001 način to što smo mi dobri svakako ali je suština ovo što sam rekao – izjavio je kratko Ša za portal Pink.rs

Izvor: pink.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x