Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

Nakon optužbi za gnusna seksualna zlostavljanja, glumac Rasel Brend saslušan u policiji

Objavio: RHT
20/11/2023 10:00 PM

Glumac i komičar Rasel Brend saslušan je zbog navodnog zlostavljanja četiri žene u periodu od 2006. do 2013. godine.

Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP / Profimedia

U septembru ove godine britanski mediji preneli su da su četiri žene optužile komičara i glumca Rasela Brandaza silovanje, sek*sualne napade i emocionalno zlostavljanje. Navodni slučajevi zlostavljanja odigrali su se tokom sedmogodišnjeg perioda, dok je bio na samom vrhuncu slave, u periodu od 2006. do 2013. godine.

Brend, koji je svojevremeno bio u braku sa američkom pevačicom Kejti Peri, negirao je optužbe koje su iznete protiv njega i dodao da su sve njegove veze i odnosi bili sporazumni. Nedugo nakon što su ove optužbe iznešene u medijima, a potom i dokumentarnoj emisiji na Kanalu 4, oglasila se policija i dala saopštenje u kojem stoji “da nije primljena nijedna prijava protiv Branda”.

Ipak, komičar je priveden i saslušan u policiji, prenosi BBC. On je saslušan u Londonu 16. novembra, vezano za tri od pomenute četiri optužbe seksualnog uznemiravanja.

Brenda su optužile 4 žene – jedna od njih je imala 16 godina kada se navodni napad dogodio, a u svojoj izjavi je rekla “da ga je upoznala na ulici” i da je “taksijem išla kod njega kući iz škole i da joj je taksista, kada je saznao koliko ima godina, rekao da ne ulazi kod njega”.

Britanski mediji su ranije preneli optužbe žena koje tvrde da su žrtve Rasela Brenda – imena su im u tekstu promenjena.

Alis: Imala je 16 godina kada je stupila u vezu sa Raselom Brendom koja je trajala tri meseca. Zvao ju je “dete” tokom veze i navodno ju je primorao na oralni se*s.

Nađa: Optužila je Brenda da ju je gurnuo uza zid, u svom domu u Los Anđelesu 2012. godine i silovao.

Fibi: Upoznala je Brenda na sastanku “anonimnih alkoholičara”. Optužila ga je za se*sualni napad u spavaćoj sobi, gde je vrištala da stane.

Rejčel: Radila je sa Brendom dok je radio na projektu vezanom za Velikog Brata. Tvrdi da joj je Brend pokazao svoj penis dok je bio u svlačionici.

hypetv.rs/b92

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner