Background adbanner
Background adbanner

NAKON MARE CARICE I ONI SU SE NAŠLI NA LISTI NJEGOVIH PRIJATELJA: Eros Ramacoti na Instagramu zapratio voditelje HYPE TELEVIZIJE

Objavio: RHT
23/06/2022 8:48 PM

Velika svetska zvezda Eros Ramacoti u Beograd stiže u aprilu sledeće godine, kada će u Štark areni održati koncert u organizaciji Hype produkcije.

Foto: Promo

Izgleda pa su njegove pripreme za Beograd uveliko krenule. Legendarni pevač je prvo na listu svojih prijatelja na Instagramu  dodao i našu pevačicu i tiktokerku Maru Caricu, a potom i Jovanu Andrić Popović, Stefana Usiljanina i Nemanju Kovačevića voditelje televizije Hype.

Italijanski pop – rok muzičar, pevač i tekstopisac, Eros Ramazzotti, svoj veliki povratak obeležava novim albumom “BATTITO INFINITO” i istoimenom svetskom turnejom. Ovaj virtuozni kantautor koji obara rekorde u svojoj 35 godisnjoj karijeri, prodao je 70 miliona ploča, beleži preko 2 biliona strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu. Za svoje obožavaoce širom sveta, pripremio je novi album pod nazivom “BATTITO INFINITO” koji izlazi 16. septembra 2022. godine, a prvi singl “AMA” koji simbolizuje manifest obnovljenog umetničkog identiteta i ujedno povratak jednog od međunarodno najomiljenijih italijanskih umetnika, dostupan je na svim digitalnim platformama.

 

 

 

Da podsetimo, zadivljujuća avantura, svetska turneja pod nazivom “BATTITO INFINITO” održaće se od septembra 2022. do maja 2023. a maestralni Eros Ramacoti posetiće mnoge svetske gradove i sa svojom armijom fanova krenuće na pravo muzičko putovanje. Spisak svih gradova u kojima će se koncerti realizovati pogledajte na oficijalnom veb – sajtu Erosa Ramacotija:

 

www.ramazzotti.com

 

Veličanstveni koncert u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije rezervisan je za 21.04.2023. godine od 21h.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x