Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! Nenad Aleksić Ša pod zabranom! Zbog celokupne situacije reper se hitno oglasio DRAGANA MIRKOVIĆ HITNO PREKINULA KONCERT! Najveća zvezda sa naših prostora ovo nije očekivala, evo šta se desilo! (FOTO) FRKA U BRESTAČU?! Darko Lazić izgoreo od besa zbog majke i njenog novog muža! NA OVOM GRANIČNOM PRELAZU SE ČEKA I DO DVA SATA! Evo kakvo je stanje na ulazi i izlazu iz zemlje od jutros! POČELA IZGRADNJA KRUŽNOG TOKA UŠĆE! Zbog mogućeg kolapsa evo preporučene trase kretanja za vozače! TREĆI DAN OLIMPIJSKIH IGARA! Srbija će danas imati predstavnike u šest sportova, a evo kada počinje teniski meč Đoković-Nadal! DANAS SLAVIMO SVETU MUČENICU JULIJU! A evo šta verovanja kažu SUNČANO, ALI SVEŽIJE! Evo gde možemo da očekujemo kišu, a gde pljuskove sa grmljavinom! (FOTO) HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 29. JUL! Škorpiji slede ovi šok problemi, Ovnu će svanuti, Lava očekuju iznenađenja! ANITA I ANDJELO RASKINULI? Definitivno STAVILI TAČKU NA LJUBAV! Isplivao DOKAZ o prekidu OVAJ ZNAK ĆE U AVGUSTU BITI MAGNET ZA PARE! Od jeseni ih čeka neverovatan uspeh, svi problemi će nestati ČUDO ZA ZDRAVLJE! Jedna čaša ovog napitka dnevno neverovatno čisti pluća i jetru ZAMENILA ZUBE, URADILA GRUDI I POVEĆALA USNE: Procurila fotka Katarine Grujić pre estetskih operacija! (FOTO) PALA SA 4 METRA VISINE, BILA NA IVICI SMRTI! Pevačica doživela stravičnu nezgodu, evo u kakvom je stanju “ŽVALAVA, ZLO POKVARENO” Filip Car brutalno udario na Aleksandru, a onda se obratio njoj: “Iz kog si kontejnera ispala?!” MAJKA JU JE DRŽALA 25 GODINA VEZANU NA TAVANU U MONSTRUOZNIM USLOVIMA! Kada je policija našla imala je 25 KILOGRAMA! Ovo je priča Blanš Mone

NAKON MAJINE IZJAVE DA SE CAR KAJE ZBOG BEBE Aleksandra poslala jasnu poruku iz Hrvatske, ne može više da izdrži

Objavio: RHT
23/11/2023 7:17 PM

Maja Marinković ne krije da je i dalje luda za Filipom Carem, te da ga i dalje voli, pa ne bira sredstva da osujeti njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić.

Foto: HYPETV Ilustracija / Instagram

Naime, Car i Aleks čekaju bebu i uživaju u vezi, a Marinkovićeva je ušla u “Elitu” pa ih svako malo pominje i minira.

– Šta ja imam sa tim što on čeka bebu, ako nekoga voliš, srce ne bira, ja nisam rekla da ću da se petljam oko njega. On mene sigurno negativno komentariše, znam ga, znam da ružno priča o meni – rekla je Maja i dodala:

 – Ja mislim da Filip i dalje mene voli. Znam da on priča loše o meni, ali to mene ne ugrožava da pričam o svojim emocijama. Ja sad neću pričati ništa loše, ali Filip je rekao da mu je najveća kazna što je napravio Aleks dete, svi se na kraju vrate Maji Marinković – rekla je Maja.

Nakon ovoga što su verovatno videli i Aleksandra i Filip, osvanule su nove objave na njihovom Instagramu, pa su jasno svima stavili do znanja koliko ih dotiče Maja i njene izjave.

Naime, Aleksandra je objavila najpre fotografiju na kojoj se bezbrižno i zadovoljno smeje, a potom i jednu sa Filipom. Naime, kao što možete da vidite u okviru naše galerije fotografija, njih dvoje su uživali u Cirkvenici gde su sa psom šetali pored mora. Potom su seli i na kafu, tako da je jasno da ljubav cveta i da gledaju da se ne obaziru ni na jednu provokaciju.

Podsetimo, kada je Aleks javno priznala da čeka dete, Maja je medijima dostavila poruke i pozive sa Filipom koji su nastali kada je on već znao da je beba na putu. Tada je Aleksandra rekla da će sama odgajati dete, ali se u međuvremenu predomislila i rešila da pruži ljubavi još jednu šansu.

hypetv.rs/alo

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner