Background adbanner
Background adbanner

NAJPOZNATIJA SVETSKA MANEKENKA SINOĆ JE BILA NA NASTUPU SEKE ALEKSIĆ: Evo kako se lepa Brazilka provela (FOTO)

Objavio: RHT
11/08/2022 9:00 PM

Folk zvezda Seka Aleksić održala je spektakularni nastup u poznatoj diskoteci u Budvi.

FOTO: printscreen

Na veliko iznenadjenje njenih fanova, ali i same pevačice u klubu se pojavila najpoznatija svetska manekenka Alesandra Ambrozio, koja trenutno boravi u Crnoj Gori.

FOTO: instagram

– Alesandra Ambrozio sa prijateljima boravi u Crnoj Gori. Kako voli Balkan i energiju naših naroda izrazila je želju da je prijatelji izvedu u izlazak. Oni su predložili da to bude nastup Seke Aleksić. Alesandra je bila oduševljena Sekinom energijom, čak je uporedila sa Brazilkom. Najviše joj se dopala pesma Aspirin, i ostala je do kraja nastupa kako bi se i upoznale. – rekao je izvor za Kurir.

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x