Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Najpoželjniji muškarac Evrope se okrenuo – žene odmah “poludele” kad su videle drastičnu promenu

Objavio: RHT
27/02/2023 6:00 PM

Jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu, Mikele Morone, nedavno je privukao pažnju javnosti kada se pojavio na Nedelji mode u Milanu kao zaštitno lice brenda “Dolče i Gabana”. Ovaj 32-godišnji Italijan oduševio je sve prisutne svojim izgledom i transformacijom.

Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Morone se pojavio u opuštenoj odevnoj kombinaciji – crnim farmerkama, običnoj majici sa “V izrezom” i “oversajzd” kaputu koji je naglasio njegov šarmantni izgled. Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju je Moronova nova transformacija, koju su svi primetili. Prvi put u javnosti, on se pojavio sa naočarima za vid i dosta dužom bradom, što je oduševilo njegove obožavaoce.

Morone je poznat po svojim ulogama u italijanskim filmovima i serijama, a posebno po svojoj harizmi i šarmu koji su ga učinili jednim od najpoželjnijih muškaraca na svetu. Njegov nastup na Nedelji mode u Milanu samo je potvrdio da on ima i stil i izgled koji su dovoljni da privuku pažnju svih prisutnih.

Foto: Cinzia Camela / IPA / Sipa Press / Profimedia

Njegov izgled i transformacija su u fokusu medijskih izveštaja, a fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama pokazuju da je ovaj zgodni Italijan i dalje jedan od najtraženijih muškaraca na svetu. Njegovi obožavaoci jedva čekaju da vide šta će on sledeće uraditi i kako će izgledati, a on ne prestaje da ih iznenađuje svojim izgledom i harizmom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner