Background adbanner
Background adbanner

NAJNOVIJI SNIMAK PUTINA ZABRINUO SVE! NEŠTO SE DEŠAVA SA RUSKIM PREDSEDNIKOM (VIDEO)

Objavio: RHT
24/11/2022 2:05 PM

Ruski predsednik Vladimir Putin, usnimljen je tokom formalnog razgovora koji je ima sa kubanskim predsednikom Migelom Diaz-Kanelom.

Foto: Screenshot Youtube

Naime, već odavno kruže glasine da Putin nije najboljeg zdravlja, mnogi izražavaju zabrinutost za predsednika Rusije, a ovim snimkom se tek malo nadzire da nešto nije kako treba.

Na snimku se vidi kako ruski predsednik sedi na stolici i mirno razgovara, sve dok se nije prikazao krupniji kadar na kojem se vidi kako izgledaju njegove ruke. Nakon što se snimak brzo vratio na početni kadar, nije tačno moglo da se razazna šta se to dešava na predsednikovim rukama, ali iz daljine se ipak vidi neka ljubičasta boja.


Izbor: B92

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x