Background adbanner
Background adbanner

Nada Topčagić: Stjuardese su me pijanu nalazile na WC šolji!

Objavio: RHT
08/10/2021 10:44 AM
Nada Topčagić priznaje da mora da bude pod dejstvom alkohola kako bi preživela let!

Folk pevačica Nada Topčagić priznala je da nikad avionom ne putuje trezna jer ne može da prevaziđe strah od letenja!Pevačica tvrdi da jedino alkohol može da joj pomogne da se malo smiri, ali joj je u mnogim situacijama i odmogao jer se tako, u pripitom stanju, svaki put izblamira. Jednom prilikom su je čak mrtvu pijanu, kako sama kaže, stjuardese izvlačile iz toaleta.

“Avion je bio u kvaru i tri sata im je trebalo da ga poprave. Mnogo sam se uspaničila dok su ljudi oko mene spavali, a ja nisam mogla oka da sklopim. Otišla sam u toalet, spustila dasku i sela na WC šolju. Uzela sam flašu alkohola i ubila sam se ko majka. Sedela sam tako dok su mi stjuardese kucale na vrata i molile me da izađem, a ja sam ih odbijala jer su mi se u pijanoj glavi motale ideje da ću u WC preživeti pad. Tad sam bila veoma popularna i bilo mi je žao da umrem”, otkriva Nada.

“Mnogi su mi govorili da popijem tablete za smirenje, ali od toga ne mogu da zaspim, alkohol je mama za sve. Uvek sam bila mrtva pijana da bih izdržala”, dodala je pevačica.

Nadin strah od letenja datira još od davne 1977, a nije uspela da ga prevaziđe do današnjih dana. Folkerka je privremeno rešenje za svoje probleme pronašla u čašici i ne smeta joj što zbog toga iza sebe svaki put ostavi neki skandal, jer je za nju to borba između života i smrti.

Izvor:scandal.in.rs/hypetv.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi:

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x