Background adbanner
calendar

Nedelja 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEPI MIĆA UŠAO U CRVENO! Uroš BRUTALNO IZBAČEN iz paba nakon što je rijaliti veterana doveo do ludila! (VIDEO) Megan Markl ulazi u politiku? POSTAĆE SENATORKA DENIZ U SUZAMA NAPUSTILA BEOGRAD: “NE MOGU VIŠE, ZBOGOM…” Marko Marković obradovao lepši pol GOLIŠAVIM IZDANJEM iz teretane! SKINUO SE I ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO) EKSKLUZIVNO! ACA LUKAS SE OGLASIO NAKON SAOBRAĆAJNE NEZGODE: “Auto je razvaljen, bitno da mi je Viktorija ok!” (VIDEO) OVO NISTE ZNALI O NJOJ! Pevačica potiče iz muzičke porodice: Brat joj je cenjen u filmskoj industriji, a otac ima svoj bend HITNA INTERVENCIJA JE BILA NEOPHODNA: Vozilo Ace Lukasa uklonjeno sa mesta nesreće! (FOTO) Predsednik Vučić čestitao Ficu na pobedi u Slovačkoj: “UVEREN SAM DA ĆEMO PRODUBITI SARADNJU IZMEĐU NAŠE DVE ZEMLJE”  Neodoljiva Aleksandra Mladenović: Fotografija iz detinjstva RAZNEŽILA PRATIOCE (FOTO) VRAĆAM SE TAMO GDE SAM SE RAZBOLEO: Bojan Tomović NAPUSTIO psihijatrijsku ustanovu: “Jedini sam pacijent koji je plakao jer izlazi iz bolnice” OVAJ PEVAČ ĆE PEVATI NA OTKRIVANJU SPOMENIKA TOMI ZDRAVKOVIĆU I NE KRIJE UZBUĐENJE: “Velika mi je čast…” ŠOK! ACA LUKAS DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! NE ŽELI DA SE POMIRI SA CAREM VEĆ DA MU SE OSVETI: Aleksandra Nikolić poslala Filipu JASNU PORUKU! NEĆE MU BITI DOBRO KADA OVO VIDI (FOTO) EKSKLUZIVNO! Oglasila se Mirjana Karanović nakon izjave udovice Tome Zdravkovića o gašenju serije “Toma” – Glumica poručila SAMO JEDNO! “Ja sam njemu verovala…” Udovica Tome Zdravković otkrila: Evo kako su me prešli producenti, pa i Bjelogrlić OVO JE DEVOJKA SANJINA HORVATA: Diskvalifikovani učesnik pokazao lepšu polovinu! Nedavno ju je javno ostavio, a sad im LJUBAV CVETA! (FOTO)

Na radost mnogih žena, italijanski milioner, pokazao svoje brutalne tetovaže prilikom revakcinisanja na Beogradskom sajmu! (FOTO)

Objavio: RHT
04/06/2021 10:52 AM

Zgodni Đanluka se, na radost mnogih žena, revakciniosao bez košulje, pa su se tom prilikom videle njegove brojne tetovaže. Biznismen je “išaran” po celom telu, a nekoliko tetovaža su bile najupečatljivije.

Đanluka Vaki sa suprugom-Foto:Printscreen

Vaki na grudima ima napisanu reč “Love” što znači ljubav, takođe na grudnoj kosti ima tetovažu koja nalikuje na sunce sa sunčevim zracima. Na levoj strani grudnog koša se primećuje ženski lik koji gleda u pravcu istetoviranog sunca.

Đanluka Vaki i Goran Vesić

Đanluka na leđima ima istetoviran svoj ogroman lik, koji drži prst na usnama i poručuje da je bolje ćutati. U sklopu iste tetovaže vidi se još jedan ženski lik pored kog pišu njegovi inicijali G.V.

Sa obe strane leđa ima ispisane stihove pesama i poruke, dok se mogu primetiti i sitne tetovaže na kojima su: oči, arapska slova, konjanik, školjka itd…

Đanluka Vaki i Goran Vesić-Foto:Printscreen

S prednje strane tela ima istetoviranu glavu lava, koja simbolizuje uspeh i novaczatim kineske znakove, hvatač snova i nešto što podseća na metu u igri pikado.

Na desnoj šaci ima istetovirane note, dok na levoj ruci na svakom prstu piše po jedno slovo reči “Enjoy”, što znači uživanje.

Takođe, na sebi ima i reč “King”, što na engleskom znači kralj, kao i dva crna “trougla” u predelu vrata.

Đanluka Vaki_Foto:Printscreen

Na prstima desne ruke ima precrtane crtice, koje uglavnom označavaju dane provedene u zatvoru ili brojanje dana provedenih na nekom izolovanom mestu, poput pustog ostrva.

On ima i brojne druge tetovaže koje možete pogledati u našoj galeriji, a jasno je da njegovo telo sa ovakvim crtežima izgleda kao pravo umetničko delo.

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner