Background adbanner
calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DETE!” (VIDEO) “SA EMOCIJAMA NIJE ZAVRŠENO” Janjuš razotkrio odnos sa Aneli, a onda otkrio sve o Maji Marinković! ŠOKANTNO! SAMIR RAMOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! STANJE ALARMANTNO?! Nakon što je saopšteno da mu otkazuju oba bubrega, evo u kakvom je stanju NAKON RAZVODA SE RAZGOLITILA I ŠOKIRALA SVE! Indira u provokativnoj haljini i mrežastim čarapama, u jednu stvar svi gledaju! (FOTO) ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanemeo od šoka, SKANDALČINA! “MOJI RODITELJI SU BILI NASILNICI!” Pevačica Nela Vidaković iznela JEZIVE detalje porodice! Voditelj joj otvorio dušu:”Majka je imala modrice po kičmi!” CITY HYPE! Savo Perović progovorio o Luni! Astrolog otkriva kakav period očekuje naše poznate ličnosti! “Sa koliko si MUŠKARACA SPAVALA?” Modna kreatorka u EMISIJI dobila ŠKAKLJIVO pitanje, njena REAKCIJA je ŠOKANTNA! (VIDEO) “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba rešiti problem – napada žene i provocira sa mora! MILICA POLSKAJA BRUTALNO ODGOVORILA: “Umesto da ljudima obezbedi vodu, Ničić se bavi mojim brakom” Predsednik Srbije boraviće od 4. do 9. septembra u Podrinju! Vučić sutra sa tužiocem Seržom Bramercom PRAVDA JE POBEDILA! Nebojši Đuriću VRAĆENA medalja na Paraolimpijskim igrama Naš glumac ZAVRŠIO U BOLNICI! Oglasio se i SVE ZABRINUO! (FOTO) NIKOLIJA POSLALA PORUKU VESNI ZMIJANAC! Pa raznežila sve majke! (FOTO) “Kako da me voli takva SPODOBA!” Neda Ukraden URNISALA HEJTERKU na mrežama: Rat zbog FOTOŠOPA! “Imaš više INTERVENCIJA NEGO GODINA!” (FOTO) OPLJAČKAN MUZIČAR U NOVOM SADU! Oglasio se i otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila

TUGA I NEVERICA! Preminula velika muzička legenda, bolest bila jača od njega

Objavio: RHT
16/08/2024 1:32 PM

Preminula velika muzička legenda!

Glam rok zvezda Džek Rasel, koji je bio vođa metal grupe “Great White” iz osamdesetih godina, preminuo je u četvrtak u prisustvu porodice i prijatelja u 63. godini života.

Photo: Printscreen/Pinterest

Pevač je preminuo nakon borbe sa multipla sistemskom atrofijom i Lewyjevim telesnim demencijom, izvestio je Rolling Stone.

Preminula velika muzička legenda!

“Džek je bio voljen i pamćen po svojoj duhovitosti, izuzetnom entuzijazmu za život i nepokolebljivom doprinosu rokenrolu, čije će nasleđe zauvek živeti”, napisala je njegova porodica u online izjavi.

Grupa Great White osnovana je u Los Anđelesu 1977. godine. A vrhunac bio je sredinom osamdesetih sa albumima “Once Bitten” iz 1987. godine i njegovim naslednikom “. Twice Shy” iz 1989. godine, koji su sadržali hitove “Rock Me” i “Once Bitten, Twice Shy” i bili su stalna prisutnost na MTV-u.

Kasnija verzija grupe “Great White” je notorno povezana sa požarom 2003. godine u klubu hard rok muzike u Rod Ajlendu, koji je izbio kada su pirotehnička sredstva sa scene upalila visoko zapaljivi akustični sloj oko prostora. Rasel je prošlog meseca najavio da će se povući sa turneja nakon dijagnoze.

Hypetv.rs/sd/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner