Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Muk u sudnici, Lalić Miljkoviću: Žao mi je što te nisam prebio!

Objavio: RHT
02/12/2022 3:30 PM

Marko Miljković je nastavio da postavlja pitanja svedoku saradniku Srđanu Laliću, on je bio veseo i nasmejan i pokušavao je da razgovara sa Belivukom.

Video printscreen

Inače, tokom postavljanja pitanja, kada je Miljković rekao “ja ne bijem ljude”, svi optuženi počeli su da se smeju u boksu za optužene.

– Smejali su se i kada je Lalić rekao da mu Miljković nije prijatelj, a najglasniji je bio Belivuk, koji je čak stavio ruku preko usta – kaže sagovornik Kurira i dodaje da je Miljković dok je ispitivao svedoka saradnika gestikulirao, šireći ruke, kao i da je sa obe ruke udarao u bokove dok se govorilo o kokainu Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana.

– Muk je nastao u boksu za optužene kada je Miljković pitao “Zašto mene nisi prebio”, na šta mu je svedok saradnik odgovorio “žao mi je što nisam”. Miljković je tada delovao veoma iznervirano, čak se ironično i nasmejao – dodao je naš sagovornik.

Kada su ga stražari vraćali u boks, on se smejao noseći u rukama papire na kojima je pripremio pitanja koja postavlja svedoku – saradniku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner