Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

MOMAK I DEVOJKA UŠTEDELI 1.320 EVRA ZA GODINU DANA: Otkrili svoju TAJNU (VIDEO)

Objavio: RHT
24/01/2023 11:59 PM

Meksički par, Fani Kastelanos i njen verenik Hesus, privukao je veliku pažnju svetske javnosti nakon što su na društvenim mrežama podelili svoju finansijsku tajnu. Sve je počelo prošle godine kada su osetili posledice novčane krize usled pandemije korona virusa.

Foto: Martin Mehes / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

Da bi se suprotstavili krizi, par je počeo da štedi novac na jedinstven način. Svaki put kada su imali intimne odnose, oni su ubacivali 6 evra u kasicu prasicu. Kako su imali seks čak 220 puta za 12 meseci, uspeli su da sakupe 1.320 evra.

Fani je rekla da su bili iznenađeni kada su videli koliko su uspeli da uštede, a punjenje tri kasice je bilo neverovatno. Oni su u početku nisu imali plan šta da rade sa svojom ušteđevinom, već su je čuvali za neočekivane račune i hitne slučajeve. Međutim, sada kada su se verili, planiraju da potroše novac za putovanje na medeni mesec.

Ova ideja štednje je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama, a meksički par planira da nastavi sa ovim načinom štednje i u 2023. godini. Njihova ideja je inspirisala mnoge mlade parove i podstakla ih da razmisle o svojim finansijama na drugačiji način.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner