Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

MOJA ĆERKA JE G*VNO: Majka izvređala DALILU, neće da čuje za ĆERKU!

Objavio: RHT
19/11/2021 2:00 PM

Emina Mujić najstrašnije je izvređala svoju ćerku Dalilu Dragojević. Majka kontroverzne zadrugarke je odlepila što su ona i Dejan Dragojević potpisali papire za razvod braka.

PRINTSKRIN / INSTAGRAM

Emina se oglasila na društvenim mrežama, gde je poslala jasnu poruku svojoj naslednici.

– Govnari, eto vam razvod. Neka crkne svako ko je učestvovao u ovome i svi njegovi. Dalila je govno, a vi svi koji ste još doprineli ovome crknite i vi i vaše porodice kompletno! Mamu ću vam ja j***t svima samo polako! Platiće g**na svi jednog dana! Osveta se hladna servira! Smrdljiva trojka uz Dejana dabogda svi plakali ovako za najmilijim od smrada Miće, Đedovića, Sandre i ostalih govana – poručila je Mujićeva.

Dalila je svesna da njeni roditelji ne odobravalju aferu sa Filipom Carem. Njen otac Huso nazvao je je čak i ku*vom.

IZVOR: INFORMER/HYPETV.RS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner