Background adbanner
Background adbanner

Mlađa ćerka JK, oduševila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram!

Objavio: rht
03/08/2021 8:00 AM

Jelena Karleuša već nekoliko dana boravi u Bodrumu, u Turskoj, gde uživa sa svojim ćerkama Atinom i Nikom Tošić. Njihov odmor ipak nije pokvario požar koji ih je zadesio pre nekoliko dana.

Jelena Karleuša, Atina i Nika Tošić-Foto:Printscreen Instagram

Pevačicina mlađa ćerka, Nika, podelila je na sruštvenoj mreži Instagram jednu fotografiju iz bazena lukuznog hotela u kojem borave.

Ona je na sebi imala beli jednodelni kupaći kostim, na kojem crnim slovima piše “Barbi”, a za slikanje je pozajmila naočare za sunce od svoje mame, koje joj se slažu uz stajling.

– Barbi život – napisala je Nika u opisu objave, a komentari i lajkovi su se nizali sve vreme.

“Tvoja mama treba da bude ponosna kakve ćerke ima”, “Prelepa i predivna devojčica”, “Prava si slatkica”, “Uživaj, lepotice”, “divna si na mamu”, pisali su joj pratioci. 

Jelena je prethodnih dana objavljivala prelepe prizore sa odmora, ali i neverovatne pogled sa terase restorana. Nika je svojom objavom samo još više dočarala u kakvom se raju nalaze, a priroda iza nje je nestvarna

Izvor: Telegraf

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x