Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša Ovo su PRVI ZNACI DIJABETESA koji ŠTETE ORGANIZMU: Ne deluju opasno na prvi pogled, ali… PRAVO U METU, POGAĐA I NAJHLADNIJE SRCE! Ovo je najtužnija pesma pisana po istinitom događaju MELANIJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O TRAMPU! Otkrila pravu istinu o njihovom braku, evo kako se zapravo ponaša prema njoj Tijanin U*ICA JE BIO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU?! Igor Jurić u “Malim stvarima”, evo šta je sve ispričao Snežani Dakić! TUGA! ZAVIJENI U CRNO! PREMINULA ČUVENA GLUMICA! Pronašli je u svom domu, porodica otkrila detalje tragedije! Vozači, obratite pažnju! Ove TRI STVARI morate UVEK imati u AUTU! KAĆA DOBILA VILU U BUDVI! Pevačica ne krije da poseduje dom na kome joj svi zavide! TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži …” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati “CELU NOĆ I JUTRO ANALIZIRAM SVE” Vučić o razgovorima o Kosovu i Metohiji JASNA PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE IZ NJUJORKA Vučić: Ko izgubi danas jednu godinu, izgubio je mnogo više godina napretka NIŠTA OD DUETA VESNE I NIKOLIJE!? Pevačica nikad iskrenije:”Bolje da se ne snima ništa na silu”  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara: KIM KARDAŠIJAN IMA NEIZLEČIVU BOLEST? Starletu rigorozna dijeta koštala zdravlja, a razlog je BIZARAN

“MISLIM DA ME OTAC NIJE VOLEO!” Sandra Afrika PROGOVORILA O OCU kog nije videla godinama: “Zatekao si me sada pitanjem!”

Objavio: RHT
15/06/2024 10:15 PM

MISLIM DA ME OTAC NIJE VOLEO

U emisiji “PRETRES” čiji je autor i voditelj Stefan Usiljanin na Hype televiziji, svoju intimnu životnu priču ispričala je pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika.

Foto: ilustracija/printscreen/Hype tv/pretres/

Sandra Afrika je pevačica koja iza sebe ima lepu muzičku karijeru.

Kada je ona kao ličnost u pitanju, uvek se vezuju neke spekulacije, od njene ljubavi, porodice do njenih tajni.

MISLIM DA ME OTAC NIJE VOLEO

U ovoj emisiji Prodanovićeva je progovorila o svojoj porodici, mami, brat, sestri, ali i o svom ocu sa kojim nema najbolji odnos i sa kojim ne govori.

Javnost je skoro upoznata da Sandra oko 10 godina nije videla svog oca, da u najbitnijim trenucima on nije bio tu, puno toga mu ćerka Sandra zamera, pa je tako taj odnos iznela u javnost.

Foto: printscreen/youtube/Hype tv/pretres/

Voditelj je bio direktan sa pitanjima.

“Da li je tebe voleo tvoj otac, ti kažeš šta?” -voditelj

“Teško pitanje mislim, to bi on trebao da odgovori” -rekla je kroz osmeh Sandra

Pa dodala: “Ne znam šta bi ti rekla, iskreno ne znam da ti odgovorim na to pitanje. Baš si me onako zatekao jer ja ne mogu da znam kolika je ta ljubav prema detetu jer dete nemam”

“Ne znam kakav treba da budeš čovek prvenstveno da ne okreneš svoje dete nikada”

“Meni je mnogo bilo teško da ti postavim pitanje da li je tebe otac voleo” -voditelj

“Ja iskreno ne znam šta bi ti rekla, evo iskreno, ne znam” -pevačica

“A šta misliš ti?” -pitao je voditelj

“Pa ako se ponašao ovako kako se ponašao, mislim da ne, mislim šta mogu drugo da kažem”– pevačica

“Jel boli to Sandra?” -voditelj je postavio pitanje

“Pa znaš kako sad ako, ja sam to sakrila u sebi, generalno kada ppričam o njemu nemam sad nešto, normalno stoji mi knedla u grlu” -izjavila je Sandra Afrika na Hype tv

HYPETV.RS – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU!

SVE! SAD!

B O N U S V I D E O:

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner