Background adbanner
calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK, SIN PEVAČICE ULAZI U RIJALITI:” Treba mi neka brza lova” Aleksandar Vučić uputio POSLEDNJI POZDRAV Radi Đuričin! Oglasio se Zdravko Čolić povodom SMRTI BORE ČORBE: “Hvala ti za sve!” Otkrio šta je to POSEBNO URADIO ZA NJEGA (FOTO) SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA BORE ĐORĐEVIĆA! Tuga do neba, evo šta stoji ispred vrata! CITY HYPE: Tužan dan za Srbiju: napustili su nas zauvek Bora Đorđević i Rada Đuričin. Crvenim tepihom ispred Sava Centra, prodefilovale brojne poznate ličnosti! Šokantni intervju Deniz Dame POZNATO MESTO I VREME SAHRANE BORE ĐORĐEVIĆA! Oglasio se i gradonačelnik Čačka KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO SOČNE DETALJE DRUŽENJA SA BOROM ČORBOM! “Hteli su da nas IZBACE IZ HOTELA u Las Vegasu! Došlo je i do rasprave!” POMIRENJE ANELI I JANJUŠA!? Isplivali svi detalji, sada je sve jasno! “DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!” Ekskluzivno! Dejana Živković: “Imala sam želju sve to da probam!”(VIDEO) Bora Čorba je napisao OVU PESMU za HOR ČAROLIJA! Mališanima je ostavio svoj PREPOZNATLJIV PEČAT! “Zauvek ćeš ostati u NAŠIM SRCIMA!” (VIDEO) NENAD OKANOVIĆ U ŠOKU! “Zatekli ste me sada, Rada Đuričin je bila najnasmejanija osoba koju sam poznavao” OGLASIO SE PREDSEDNIK VLADE SRBIJE! Saučešće Vučevića povodom smrti Bore Đorđevića i Rade Đuričin HAOS U VENECIJI! Devetominutne ovacije za gej ulogu Danijela Krejga! Lekari se BORILI ZA RADIN ŽIVOT PRE DVE GODINE! Evo od čega je BOLOVALA! SPREMITE SE! Najnovija vremenska prognoza RHMZ! Stižu pljuskovi sa grmljavinom! SUPRUG RADE ĐURIČIN bio je VELIKI NAUČNIK: Na sina je veoma PONOSNA, a ovo su DETALJI iz njene BIOGRAFIJE

“Boki, ZAGRLI MI TATU” Ćerka POKOJNOG ČLANA RIBLJE ČORBE se oprostila od Đorđevića! (FOTO)

Objavio: RHT
04/09/2024 11:03 AM

Ćerka POKOJNOG ČLANA RIBLJE ČORBE se oprostila od Đorđevića

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Borisav Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba preminuo je u 72. godini života posle teške bolesti.

Od njega se sada oprostila i ćerka pokojnog muzičara Miše Aleksića koji je bio deo Riblje čorbe.

Zagrli mi tatu, Boki“, napisala je Mina na Fejsbuku uz fotografiju oca i pevača.

Ćerka POKOJNOG ČLANA RIBLJE ČORBE

Gitarista Miša Aleksić umro je krajem 2020. godine, od posledica koronavirusa.

Grupa Riblja Čorba je u avgustu 2021. godine u Mišinu čast održala koncrt na Tašmajdanu.

Foto Antonio Ahel/ATAImages.

Bora je tada pričao kako često uzme telefon da okrene kolegu i prijatelja.

“Rekli smo sviramo dok ne pocrkamo na bini, samo što je Miša požurio. Toliko toga imam da mu kažem, i toliko toga sam hteo da mu kažem. Hvatam sebe da više puta uzmem telefon da ga zovem i onda shvatim da je bezveze”, rekao je Bora.

Đorđević je živeo u Ljubljani sa suprugom Dubravkom Milaković. Ona ga je do poslednjeg dana posećivala u bolnici. Imao je hroničnu opstruktivnu bolest pluća.

Bora je nastupao u brojnim beogradskim i čačanskim bendovima poput Ranog mraza i Suncokreta.

Najveću popularnost doživljava u Ribljoj čorbi, a pesme poput “Pogledaj dom svoj anđele”, “Avionu slomiću ti krila”, “Amsterdam”, “Dva dinara druže”, “Kad sam bio mlad”….

Hypetv.rs V.M.

DUPLI SPEKTAKL ACE LUKASA

Podsetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

USKORO KREĆE IMANJE

Od ove jeseni samo na programu Hype  TV moći ćete da gledate rijaliti spektakl. Imanje je novi format kod nas, drugačiji od onog što ste gledali ranije na malim ekranima.

Takmičari će morati da rade poslove iz domaćinstva, kao i poljoprivredne poslove. Neće biti lako na placu u Lisovićima, ali nema sumnje da će biti uzbudljivo.

Sve vesti iz Imanja čitajte ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner