Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JEZIVO! DOZIVALI U POMOĆ, PA MISTERIOZNO NESTALI IZ PROGRAMA? Bračni par Silvija i Miloš NEAKTIVNI i na društvenim mrežama! OVO je POSLEDNJA OBJAVA pred ulazak u rijaliti! (FOTO) “BILI SU ZAGRLJENI!” Tuga NEVIĐENA u BiH! Spasioci ispod ruševina pronašli bračni par “Miljana Kulić LAŽE DA JE TRUDNA?!” Ekskluzivno! Nina Prlja RASKRINKALA Kulićevu?! (VIDEO) “Zašto se ŽENE UGOJE U MENOPAUZI?!” Ona je odgovorila na PITANJE: Sa težinom raste i DEPRESIVNOST (VIDEO) “Vratiću ih ja sve redom na FABRIČKA PODEŠAVANJA!” Rijaliti učesnik iznosi JEZIVE PRETNJE, gledaoci tvrde: “ON AKO PUKNE….” (VIDEO) MAJKA HEROJ! Lejla Zalihić je skočila sa TREĆEG SPRATA KUĆE U BUJICU i plivala 3 KILOMETRA kako bi SPASILA SVOJU ĆERKU (13) tokom STRAVIČNIH POPLAVA U BiH “Osećam se LOŠE I BEZVOLJNO!” Maja o RASKIDU sa Stanislavom: “Lažemo sami sebe! Moje veze su bile TOKSIČNE!” “RAZLIKA U GODINAMA SE NE VIDI!” Muž Aleksandre Bursać je DESET GODINA MLAĐI od nje, a ovim ju je OSVOJIO (VIDEO) PISALI PO OGLEDALIMA DA IM NE DAJU DA IZAĐU, a onda NESTALI IZ PROGRAMA? Svi se pitaju GDE SU Silvija i Miloš?! PLJUSKOVI I GRMLJAVINE u ovim delovima Srbije! Novo oglašavanje RHMZ! Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNI GOST mu se pridružuje na bini, a evo o kome je reč! (VIDEO) “UDARILO JU JE DRVO I…” Ovo je trudnica (29) koja je POGINULA U POPLAVAMA u BiH: Svekar u suzama govorio o nezapamćenoj tragediji: “Bila je tu sa unukom…” Vučić ispratio Mohameda bin Zajeda: Razgovor je uvek ISKREN I INSPIRATIVAN! (FOTO) “TUŽIĆE ME DONATOR SP*RME!” Milica ŠOKIRALA novim Terzinim navodima! Uputila APEL muškarcima: “Nemojte da pravite decu ako…” (FOTO) EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE SEKE ALEKSIĆ NA HYPE TV! Pogledjte programsku šemu za nedelju 6. OKTOBAR! ŠTA ZA GRAĐANE ZNAČI INVESTICIONI KREDITNI REJTING: Predstavlja veliku šansu i za srpsku privredu

NAŠ PEVAČ UHAPŠEN! Oglasili se iz njegovog tima: Radi se na REŠAVANJU SITUACIJE

Objavio: RHT
18/09/2024 10:32 PM

NAŠ PEVAČ UHAPŠEN!

Mirko Plavšić je priveden, a oglasili su se ljudi koje mu vode Instagram.

Naime, u priči na ovoj društvenoj mreži navodi se kako je pevač odveden u policijsku stanicu i da nema nikakve veze sa onim za šta ga optužuju.

Mirko Plavšić

Printscreen Instagram mirkoplavsic_official

Naš dragi pevač Mirko Plavšić trenutno je u pritvoru zbog greške u istrazi. Verujemo da će uskoro biti pušten na slobodu, jer je već sada jasno da nema nikakve veze sa zločinom za koji je optužen”, piše u saopštenju.

NAŠ PEVAČ UHAPŠEN!

“Njegov tim radi na rešavanju situacije, a svi koji ga poznaju znaju da je nevin. Hvala vam na podršci i poverenju, uskoro će se vratiti da nas sve obraduje svojim glasom”, dodali su optimistično.

Printscreen Instagram mirkoplavsic_official

Međutim, objavili su i jedan video-snimak na kojem se vidi kako ga vode u policijskoj stanicu. Ovo ipak može da sluti da nije reč o pravom privođenju nego o novom projektu koji je pripremio za publiku.

Printscreen Instagram mirkoplavsic_official

Inače, Mirko Plavšić manje je poznat javnosti. Snimio je nekoliko pesama, a jednom prilikom govorio je o jednom privatnom veselju na kojem je bio.

Moram da priznam da to što ja radim, nema puno bakšiša. Bacaju, ali to je nekad pre bilo. Ne kažem da nema, desi se da odeš na privatnu svirku, bude dosta bakšiša. Sećam se da je jedan bakšiš bio 50.000 evra, podelio sam sa muzičarima, iza mene je bend od osmoro ljudi“, izjavio je Plavšić.

Hypetv.rs V.M.

LUKASOV SPEKTAKL

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, najavio je koncert u Skoplju u Areni Boris Trajkovski koji će se održati 25. decembra 2024. godine.

Mesec dana ranije, tačnije 23. novembra Aca će održati koncert u Ljubljani u Areni Stožice. To veče će biti posebno jer će premijerno biti prikazan nastavak filma “Pokidan”. Drugi deo ostvarenja rediteljke Suzane Purković nosi naziv “Stravično”.

KARTE ZA PREMIJERU FILMA I KONCERT NARUČITE KLIKOM OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner