Background adbanner
calendar

Subota 12. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SNIMALA U ČIPKASTOM GRUDNJAKU, A ONDA SE DESIO ŠOK: Glumica se opustila i pokazala previše bez cenzure (FOTO) EVO ŠTA JE ESMA REDŽEPOVA NAPISALA U SVOM TESTAMENTU! Vila u kojoj je živela danas je opustošena, isplivali svi detalji EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! PRVO OGLAŠAVANJE MUŽA TINE IVANOVIĆ POSLE NAVODA O RAZVODU: Evo šta je Zvezdan rekao RAZVODI SE TINA IVANOVIĆ?! Posle više od 25 godina KRAJ LJUBAVI?! VOZAČ AUTOBUSA SLUČAJNO POVREDIO PUTNIKA! Odmah mu ukazao POMOĆ! HYPE TV NA LICU MESTA! (FOTO) “JA BIJEM! DREKNEM U KUĆI!” Slađa Alegro otkrila zbog čega se SVAĐA SA MUŽEM “Raša ZASLUŽUJE DA MU OPEREM NOGE!” Goca Tržan EKSKLUZIVNO u “Sada i ovde” o SUPRUGU i hrabrosti ovog tipa muškarca (VIDEO Marija želela Miljanu da STRPA U LAZU! Kulićeva sve PRIZNALA: Rekla je da će se OB*SITI! DA LI STE ZNALI GDE SE NALAZI GRADIĆ IZ SNOVA? Naziv je dobio po jednoj namirnici, a od Beograda je udaljen 750 kilometara (FOTO) TAKMIČARKE SE VUKLE PO PODU I ČUPALE! Lete mesečni honorari! Skandal kakav nije viđen u rijalitiju! MILICI VELIČKOVIĆ PREMINUO OTAC! Ovo je najbolniji trenutak života bivše rijaliti takmičarke! “MARIJA UB*JA DECU ZBOG NOVČANIKA!” Zola izneo stravične optužbe na račun porodice Kulić nakon Miljanine kiretaže! Brutalno se obrušio na Mariju! ŠOK! IZLOMIO NOGE, PUKLA KARLICA, RUKA NA TRI MESTA! Operacija je trajala 36 sati! Evo u kakvom stanju je Krofak (VIDEO) UHAPŠEN PEVAČICIN MUŽ zbog NASILJA! Aldina bila DVA SATA BEZ SVESTI?! GLUMICA ODUŠEVILA KOMADOM ODEĆE SVOJE MAJKE! Stara haljina zasijala na crvenom tepihu (FOTO) SINER ČEKA ĐOKOVIĆA U FINALU ŠANGAJA! Novak će se za titulu boriti protiv velikog rivala, ako pobedi Frica!

“Sin mi dolazi često u SNU!” Mirko Kodić uoči GODIŠNJICE SMRTI Aleksandra: Molili smo se Svetoj Petki da nam ga PODARI! Ona ga je uzela za sebe!” POTRESNO

Objavio: RHT
12/10/2024 9:47 AM

Mirko Kodić uoči GODIŠNJICE SMRTI Aleksandra

Harmonikaš ostavlja velikog traga u muzici, a njegov privatni život daleko je od idile.

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Mirko Kodić je pre gotovo godinu dana izgubio sina Aleksandra. Upitan je kako se sada oseća.

“Šta znam… Kao i prvog dana bez njega. Kako da ti kažem… Ja i dalje sviram i dalje sam na sceni i volim harmoniku jer je to moj posao. Muziku ne puštam u autu. Na svirke, koncerte i svadbe idem. A kako mi je, iskreno da ti kažem, ne znam. Osećam veliku tugu i prazninu. Ja sam njemu u čast zasadio jedno drvo u dvorištu moje kuće u Jajincima, a jednu sobu u novoj kući sam namenio njemu. On je uvek pored mene, i kad sedim u restoranu, i kad sam u kladionici, i kad sedim kući za ručkom, kad vozim auto….”, započeo je Mirko.

Mirko Kodić uoči GODIŠNJICE SMRTI Aleksandra

 “Imam takav osećaj i tako će biti dok sam ja živ. Neću ni jednog momenta da poverujem da ja njega više nemam. Mislim da ja nisam ni spreman, niti sam toliko jak čovek da to prihvatim. Teško je! Aca je sahranjen tamo gde su sahranjena deca iz škole ‘Ribnikar’. Imali smo neke akcije, mi smo se udružili i napravili smo toj našoj deci lepo uređenu večnu kuću”, izjavio je još uvek potreseni otac, koji kaže da nije dobio informaciju o tačnom uzroku smrti Aleksandra.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

“Ne. To je bilo srce, na spavanju. Dalje ja nisam ni istraživao, niti me interesuje više. Njega nema”, kaže Mirko.

Dolazi mi često u snu. Uvek se nešto smeje na nekom biciklu i priča sa mnom, za razliku od moje bivše supruge Jasne, Aleksandrove majke, koja ga jako retko sanja. Možda je do sad jednom samo. A ja baš često. Možda je to zbog toga što ja kad sviram, sviram za njega i za mene. Nešto postoji tu. Mislim da on to oseća i da to dopire tamo do njega na nebu. Bio je sveto dete. Mi smo se molili Svetoj Petki da nam podari dete, ona nam ga je i podarila, a na njen praznik je i umro. Ona ga je uzela za sebe. I šta sad ja mogu da kažem?”, ispričao je Kodić.

“Nikad me nije zvao TATA”

Mirko je nastavio.

“Sin me nikad nije zvao “tata”, neki put me je zvao “ćale”. Uvek me je zvao “kralju moj”. Imam kući jedan duks na kome piše “king” (kralj). Ima jedna slika na kojoj smo on, moj stariji sin, ćerka i moja dva unučića od starijeg sina. Ja sedim na stolici, a oni iza mene. To smo se slikali u maju prošle godine. Slučajno, na terasi moje kuće, pekli smo neki roštilj. Šta to znači? Otkud meni to da ja prikupim svu moju decu i da se slikamo zajedno? Kao da sam znao da će neko sa te slike jednog dana otići. Taj duks nikad više neću nositi, uramiću ga”, rekao je za Kurir.

Hypetv.rs V.M.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner