Background adbanner
calendar

Četvrtak 7. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BUJNA PLAVUŠA UŠETALA U TERETANU I NAPRAVILA TOTALNI KOLAPS (VIDEO) MAJA MARINKOVIĆ OTVORILA DUŠU! Priznala je da VOLI ovog cimera! PRIPITI OTAC OSTAVIO OVU STVAR SINU PREKO NOĆI ISPOD JASTUKA: Mali SE ŠOKIRAO kada je ustao, odmah je počeo da VIČE (VIDEO) Paris Hilton PRIZNALA zbog čega je unajmila SUROGAT MAJKU: „I dalje imam NAPADE PANIKE!“ NEMA NIJEDAN UKRAS, A PRAVO JE SAVRŠENSTVO Nećete verovati kako izgleda jelka Nataše Bekvalac (FOTO) MERIL STRIP SIJA I NAKON RAZVODA! Legendarna glumica se pojavila sa svojih četvoro dece, ćerke neverovatno LIČE NA NJU! “KOKOS” IZAZOV – NOVI TREND u intimnim odnosima! Šta on podrazumeva i kakav je užitak? “NEKO JE POKUŠAO DA MI NAUDI!” TAKIJU ZAPALJEN AUTO, VIDNO UZNEMIREN SE OGLASIO! KIPTI RAT IZMEDJU POPULARNOG REPERA I TIKTOKERA! SAJFER BESAN KAO RIS: “KRADETE NAM HLEB!” Hoćete da zadržite Windows 10? Moraćete da plaćate za ažuriranja Suzana Mančić zvanično postala PENZIONER, otkrila kolika joj je penzija: „MINIMALAC ALI…“ (VIDEO) “TO JE NJEGOVA SRAMOTA, NE MOJA!” Mirka Vasiljević o Vujadinovoj PREVARI, glumica oštra – On gubi, uradio je POGREŠNO! “JA MOGU DA IMAM KOJU HOĆU, A TOLIKO SAM PROPATIO!” Ša otvorio dušu o Vanji i razvodu! Vlasnica najseksepilnije guze i tela bez mane: “Američka lutka” je raj za oči (FOTO) KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD LEGENDARNE GLUMICE Jelena Paunović Čvorović: “Bila je duhovita i inteligentna žena!” BRESKVICA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Postala prava Merlinka, a za promenu zaslužan ovaj POLITIČAR! (FOTO/VIDEO)

Mirka Vasiljević priznala: Ja sam dosadna, a Vujadin je mnogo veseo kada popije! (VIDEO)

Objavio: RHT
08/11/2023 11:00 PM

Poznata glumica Mirka Vasiljević se sinoć pojavila na promociji “Gorkog lista”, pa je za medije tom prilikom, između ostalog, govorila i o svom suprugu Vujadinu Saviću. 

Foto: Hypetv

Na pitanje okupljenih novinara o tome koje alkoholno piće voli da konzumira, Mirka je odgovorila kako ona nije možda najbolji sagovornik na ovu temu, pa obrazložila:

– Ja nisam najbolji sagovornik na ovu temu, zato što ne pijem alkohol, nekako od malih nogu nisam imala ni želje ni volje iako sam bila u tim situacijama da kao dete prisustvujem raznim događajima. Nekako mi je uvek taj miris bio jako opor i jak i nisam želela da pijem, ostalo mi je to do dan danas tako. Tako da vole sa mnom da se šale da ja nisam za izlaske i da nisam za nazdravljanja, ali ja se onda izvučem sa rečenicom: nazdravlja se sa čovekom, a ne sa pićem – navela je Mirka za domaće medije,

Novinare je zanimlao i kakav je njen suprug Vujadin Savić kada popije na šta je ona odgovorila:

– Jako je veseo kad popije i neće da ide kući, voli da se proveseli, ali što je zreliji, stariji i iskusniji, gleda da to bude u granicama normale.

Foto: Hypetv

Glumica se sinoć na događaju pojavila bez supruga Vujadina Savića, ali, kako kaže, nije joj problem da na ovakve događaje dođe i sama.

– Lepo je kad smo zajedno, kad se spoji lepo i korisno, ali ako ne, ja uvek nađem nekog sa kim mogu da provedem lepo veče. Tu su i kolege, i poznanici i dosta ljudi koje nemam prilike često privatno da viđam.

Ceo intervju pogledajte ispod:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner