Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Mirka odlučila da živi sama! Ništa od venčanja!

Objavio: RHT
02/06/2021 3:19 PM

Mirka Vasiljević odluličila je da se konačno skrasi u Beogradu i da prestane da se seli po zemljama gde igra njen muž, fudbaler Vujadin Savić. Glumica je peti mesec trudnoće i smatra da nije pametno da sa troje dece i četvrtom ćerkom na putu stalno pakuje kofere i seli se.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić-Foto:Printscreen

Njen partner nekadašnji kapiten Crvene zvezde novi je fudbaler Olimpije iz Ljubljane, gde je do skoro boravila i Mirka, ali se tamo neće vraćati. Ovog leta odlučili su da ozvaniče svoju vezu i venčaju se, međutim zbog trudnoće glumica će i dalje ostati neudata, što njoj ne smeta jer joj je na prvom mestu beba koju iščekuje i da sve prođe u najboljem redu. Vujadin i Mirka nikad nisu krili da žele veliku porodicu i da bi voleli da dobiju i četvrto dete, pa su vesti o
trudnoći dočekali s velikom radošću. Ono što ih je dodatno usrećilo je rezultat testa iz kojeg su saznali da im se ispunila želja da će posle dva sina i ćerke, dobiti još jednu devojčicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner