Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! HYPE TV U POSEDU AKCIJE DENIZ DEJM I DŽORDŽIJA! Ne mogu da se obuzdaju, starleta u šoku zbog snimka ANĐELO I ANITA ZVANIČNO RASKINULI?! Stanojlovićeva obrisala sve zajedničke fotografije! Iznela sve javno, pa besno poručila samo jedno! (FOTO) OVO PRIZNANJE NIJE SAMO SIMBOLIČNO: Predsednik Srbije odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN (FOTO) POZNATI JUTJUBER EKSKLUZIVNO U “CHIT CHAT-U SA NEMANJOM” Njegova priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim VRELA AKCIJA ANELI I MATEJE! Mislili da kamere ne snimaju, zatresli krevet, nisu mogli da se obuzdaju, SKANDAL JEDAN OD NAJBOLJIH SVETSKIH OČNIH HIRURGA NIKICA GABRIĆ PROGOVORIO O SVOJIM POČECIMA: “San mog oca bio je da obrađujem vinograd i gajim mandarine” (VIDEO) ANJA BLA SE TOTALNO POSVETILA POSLU! Pomogla je mnogima da dostignu svoj maksimum, ovo su svi detalji! CITY HYPE: Maja Berović o ulozi na filmskom platnu, Andreana Čekić prisetila se starih ljubavi! Da li Anja Bla misli da će je sada PRILAZITI MOMCI KOJI IMAJU NOVAC?! U Carcastu sa Va Vanom INFLUENSERKA progovorila o svemu! (VIDEO) PREMINULA GLUMAČKA LEGENDA “HARI POTER” FILMOVA! Megi Smit nas napustila u 89. godini! TERZA SAZNAO DA GA JE TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ OSTAVILA! Evo kako je reagovao! Skandal u najavi! PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) RAZVODE SE PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON!? SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Ovo se navodi kao razlog kraha braka! ŠOK IZDANJE ADRIANE LIME! Manekenka drastično smršala, pa sve iznenadila svojom pojavom Posle GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST KOD VA VANE! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! POČINJE NEVREME! RHMZ se hitno oglasio, evo kada stiže kiša u Srbiju

“Što me PREKIDAŠ?! ZABORAVIO SI ME?!” Mira Škorić “ODBRUSILA” Lukasu, usledilo “POMIRENJE”! Urnebesni deo intervjua! (VIDEO)

Objavio: RHT
27/09/2024 9:50 AM

Urnebesni deo intervjua Ace Lukasa i Mire Škorić!

Muzičke zvezde spremaju ludilo za njihovu publiku.

Aca Lukas i Mira Škorić proveren su tandem kada je reč o duetima. Pored evergrina iz 1998. godine pod nazivom “Vrati nam se druže moj”, spremaju novu pesmu.

Mira Škorić, Aca Lukas

Foto Hype TV

Ista ćese zvati Krik, a Aca je uzbuđeno govorio i o novom albumu, koji će uskoro ugledati svetlost dana.

“Na koncerte idem stalno, na snimanja ne dolazim stalno. Mira i ja smo se našli s te strane, pod jedan. Drugo je da me niko muzički nije našao kao Vuk Matić. Ove nove pesme su nešto što ja do sada nisam imao. Zaživeo sam se sa tim pesmama, a onda je došao duet. Puno sam dueta snimio u životu. Osim dobrog pevanja, uveo sam novi kriterijum. A to je ličnost, ranije se time nisam vodio”, rekao je Lukas i podsetio se i sjajnog dueta sa Draganom Mirković.

Foto HYPE TV

Mira Škorić ODBRUSILA Lukasu, usledilo “POMIRENJE

Dok je Mira potom pričala o numeri “Krik” i Saši Mirkoviću, koji je inicijator ovog dueta, Aca se ubacio:

“Nisam znao šta ću sa ovom pesmom dok…”, započeo je Lukas, a Mira mu je ovo prekidanje u sred rečenice pomalo zamerila.

“Ma što me prekidaš?”, upitala ga je drugarica i koleginica.

“Moram da te prekinem. Nisam nijednu pevačicu imao u glavi za tu pesmu, majke mi”, istakao je Lukas.

“Znači zaboravio si me?”, pomalo je uvređeno upitala Škorićeva, ali je Aca dodao da se u trenutku nije setio nje, a potom ju je zagrlio uz smeh.

U 13. minuti pogledajte ovaj detalj koji će vas nasmejati:

Hypetv.rs V.M.

DUPLI SPEKTAKL ACE LUKASA

“Lopov” je naziv nove pesme Ace Lukasa, koja je ugledala svetlost dana i poslušajte je u nastavku.

Ova emotivna numera je ujedno i najava za drugi deo filma “Pokidan”. Nastavak nosi naziv “Stravično”. Biće pikazan u Areni Stožice u Ljubljani! Aca Lukas i Folk House bend će nakon premijere održati koncert prisutnima koji su došli da pogledaju film koji je rađen po motivima iz njegovog života!

DOĐITE NA PREMIJERU FILMA, KAO I NA KONCERT! PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner