Background adbanner
Background adbanner

MIR, MIR, MIR NIKO NIJE KRIV! Va Vana i Mia Pucar ponovo zajedno posle svađe!

Objavio: RHT
16/04/2021 10:00 AM

U studiju Hype televizije, juče su, kod Aleksandre i Nastasije, gostovale influenserka Va Vana i šminkerka i influenserka Mia Pucar.

Foto:Printscreen YT

Kako su rekle one se samo nisu viđale jedno određeno vreme jer je Va Vana morala da “udari glavom o zid”. Na svu sreću sada su opet dobre drugarice.

U emisiji su otkrile šta bi bile da se ne bave ovim poslom, takmičile su se u studiju, a kako je sve to izgledalo i šta su sve otkrile pogledajte u videu:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x