Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TUŽNIH 17 GODINA OD MASOVNOG UBISTVA U JABUKOVCU! Nikola je verovao da mu neko BAJE, pa je usmrtio DEVETORO LJUDI! OČEVICI OPISALI JEZIVE SCENE IZ TC NA GALENICI: Oglasilo se tužilaštvo, a policija obavlja razgovore i sa službenicima! (VIDEO) SMRTONOSNA RAKETA POGODILA FUDBALSKI TEREN NA KOJEM SU BILA DECA: Ljudi vrište, stravične scene, uznemirujuće! (VIDEO) EMOTIVNA SCENA! Fanovi “opkolili” hotel u kom boravi Selin Dion, ona se pojavila i napravila opšti haos! (VIDEO) U BEOGRADU UHAPŠEN AMERIKANAC! Kod sebe imao pištolj i municiju OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju ĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) ZAŠTO NE TREBA GLEDATI FILMOVE ZA ODRASLE? Ekskluzivno u “Sada i ovde” motivacioni govornik Boris Vuku otkriva odgovor na ovo pitanje! JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! VODEĆI UZROK SMRTI U SVETU! Ova neobična bol u nogama može biti znak opasne bolesti SMRT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Umro trener ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” Vučić O SRPSKIM SPORTISTIMA: “U prvih sedam smo po VISINI NAGRADA! Zavide nam mnogi!” HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU 28. JUL! Obavezno pogledajte CHIT CHAT sa Nemanjom! ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ SE OBRATIO HITNO SINU! Nije mogao više da izdrži, evo šta se dešava ĐEVREK, PAŠTETA, JOGURT: Ovo je idealan doručak Marka Bijelića! Žene uzdišu za njim, a ovako se hrani – i to GDE (FOTO) OVO JE VIKENDICA NATAŠE BEKVALAC KOJA VREDI MILIONE! Nekretnina koja poseduje ogroman bazen i više spavaćih soba, sve pršti od luksuza!

MIONA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Skandalozno ponašanje, preti i pravi haos, Ša ne može da je smiri!

Objavio: RHT
11/07/2024 8:46 PM

Miona doživela nervni slom

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Miona Jovanović je i danas ustala iz kreveta neraspoložena, što je prvo na svojoj koži osetio Nenad Aleksić Ša, kom je sve jasnije da Miona ne oseća isto prema njemu, odnosno, da joj je sve teže da ostane u vezi, koja je poprilično turbulentna.

Miona i Ša su razgovarali u pušionici, a Jovanovićeva je iz petnih žila urlala na repera, poručivši mu da je bolje što se svađa sa njim, nego da se dere na druge ukućane:

-U pms-u sam, bolje da se derem na druge, nego na tebe. Jako sam nervozna, razumi me – kazala je Miona.

– Pa da, uvek ja ispaštam. Ja sam koleteralna šteta – dodao je Ša.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Danas je u rijalitiju odigran nastavak emisije “Pitanja starih učesnika”, a Miona Jovanović dobila je pitanje od Bože Džonsa. Pitanje se odnosilo na Maju Marinković i Stanislava Krofaka Panteru.

– Što lažeš naciju da nisi ljubomorna na Maju i da nisi napravila prevaru da bi bila tema broj jedan? Svi vidimo da Ša ne voliš – glasilo je pitanje.

– Kapiram da on gotivi Maju i da joj čuva Lea, da se grabi da se slika u restoranima sa njom i sa njenim tatom. Malo mora da se uvuče Maji i njenima, ali ovo pitanje je kretensko. Smešno mi je, ne znam šta da kažem na ovu glupost. Ja sa Majom imam svađe otkako je ona ušla u rijaliti, kako se ona setila da sam je izdala pre četiri godine.

Prvo je normalno pričala sa mnom, a onda nije znala šta će u rijalitiju, pa joj je tema bila da sm je izdala pre četiri godine. To je smešna priča, rasprave smo imale i pre Stanislava. Ona je vređala i Ša njenog velikog prijatelja i pričala da on treba da pije lekove, a sad joj odgovara da priča da ja njega maltretiram. Ona kontstantno priča o Ša, a on joj je rekao da odj*be jer mu se obraća bez povoda – govorila je Miona.

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Desingerica se zeza sa publikom, to je grozno!” Seka Aleksic “Veljko mi donosi dorucak u krevet!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner