Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UROŠ ŽIVKOVIĆ OSTAO GLADAN! Nakon promocije SLOBE RADANOVIĆA u potrazi za hranom (VIDEO) “POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči!

MIONA GURNULA ŠA PRED STANISLAVOM: Ša doživeo poniženje, haos u rijalitiju!

Objavio: RHT
02/04/2024 9:15 PM

Miona gurnula Nenada

Miona Jovanović je, pred prisutnim cimerima iz rijalitija odgurnula svog dečka Nenada Aleksića Ša. Njen potez je izazvao lavinu komentara i burne reakcije.

Tokom porodičnog sastanka, atmosfera je bila veoma napeta, svi su bili nervozni. Niko nije ostao imun na Mionu i Nenada koji iz dana u dan sve šokiraju.

Foto: Pritnscreen Youtube TV PINK

Foto: Pritnscreen Youtube TV PINK

Foto: Pritnscreen Youtube TV PINK

Diskusija među takmičarima je dostigla vrhunac kada je Miona Jovanović reagovala na nešto što je izgovorio njen dečko Nenad Aleksić Ša.

Miona gurnula Nenada

Odgurivanje pred kamerama izazvalo je šok i nevericu.

Među ostalim takmičarima, ali i kod gledalaca koji su pratili ovaj rijaliti program. Svi ostali zabezeknuti njenim potezom!

Stanislav se smejao reperu, jer ga je gurnula Miona

Nenad Aleksić Ša doživeo je poniženje pred prisutnim takmičarima. Najviše ga je pogodilo što je Mioninin bivši dečko Stanislav Krofak sve video. On se nasmejao, a prizor kojo je video izmamio je njegov osmeh.

Ša napravio opšti haos u rijalitiju, pobesneo zbog Mione

Nakon ovog incidenta, atmosfera se značajno se promenila. Rasprave među takmičarima su bile intenzivnije, a podeljenost među njima se dodatno produbila. Nenad Aleksić Ša je reagovao na poniženje na svoj način. Napravio je opšti haos.

Miona je pokušala da se opravda, ali on nije želeo da je sluša. Reper je otrčao u dvorište kako ne bi nastavio raspravu sa devojkom.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Republika.rs S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner