Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA ĆE SOFIJA URADITI KADA UĐE MILICA U RIJALITI! Janićijevićeva pobesnela i napravila haos, Terza zanemeo! “ISTORIJA SE PONAVLJA” Kristijan Golubović će PREVARITI ŽENU?! Mislio da ga kamere ne snimaju, pa priznao sve: “Ova mi dođe kao Stanija..” RASKRINKANA ENA ČOLIĆ! Učesnici je optužili za ŠOK STVARI, a evo šta je NJENO ZANIMANJE “Mozak jako voli šablone” Stručnjak u D-castu o kvalitetu sna: Evo koji je savet dao (VIDEO) MIONA I ŠA PRIKAZUJU LAŽNU SREĆU?! Repera tišti stara rana, dok nju to ne zanima?! Otkrivena bolna istina o odnosu rijaliti učesnika! “EMULGATORI SU DETERDŽENTI!” Trener u D-castu o depresiji i anksioznosti: Sve je zbog loše hrane! (VIDEO) “PRVU DEVOJKU SAM IMAO SA 30 GODINA” Šok detalji iz života Zdravka Čolića: Pevač otvorio dušu i priznao do sada nepoznate detalje VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU “Važno je da vodimo računa da ono što smo teškom mukom izgradili nikada ne srušimo” NAŠ POZNATI GLUMAC ROĐEN KAO INVALID! Progovorio sve o hendikepu sa kojim živi oduvek, pa otkrio detalje iz detinjstva: “Bilo je zadirkivanja..” SRBIJA JE POUZDAN EVROPSKI PARTNER… Dačić u Budvi na Ministarskom forumu Evropska unija – Zapadni Balkan EVO KAKO IZGLEDA IVAN NAKON ŠTO GA JE PRETUKAO LUKA! Učesnik ne može da dođe sebi, lice u modricama i podlivima (FOTO) VIĐEN ALIJA BALIJAGIĆ?! PRIJAVIO GA MEŠTANIN?! Policija i vojska Crne Gore na tragu ubici za koga se tvrdi da je počinio jeziv zločin ubivši brata i sestru Milenku i Jovana! VUČIĆ UPALIO SVEĆU ZA PASTORA: U hramu Svetog Nikole u Žablju predsednik odao počast pokojnom lideru SVM (FOTO) “ČEKAM DA MI JAVE DA LI SAM ŽIV ILI MRTAV..:” Taki Marinković u lošem stanju, hitno hospitalizovan, Maja VAN SEBE! Vučić i Šujok položili vence u Muzeju žrtava racije PREDSEDNIK PORUČIO IZ ŽABLJA: Mi Srbi ne smemo zaboraviti – danas u Evropi nemamo bližeg i većeg prijatelja od Mađarske! (VIDEO) EVO U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI EMINA JAHOVIĆ! U kući čak ima i teretanu, sada pokazala javno kako svoju liniju dovodi do savršenstva (FOTO)

MINISTARSKI FORUM EU-ZAPADNI BALKAN Dačić se sastao sa Ilvom Johanson

Objavio: RHT
28/10/2024 3:12 PM

MINISTARSKI FORUM EU-ZAPADNI BALKAN

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Ivica. Dačić danas je prisustvovao na marginama sastanka ministara unutrašnjih poslova u okviru. Ministarskog foruma Evropska unija. – Zapadni Balkan, koji se održava u Budvi.

Foto: Printscreen Instagram ivica.dacic.rs

On se tom prilikom oglasio na svom Instagram profilu i istakao da se sastao sa komesarkom. Evropske unije za unutrašnje poslove i migracije Ilvom Johanson.

-Bilo mi je veliko zadovoljstvo da se, danas, u. Budvi, na marginama sastanka ministara unutrašnjih poslova u okviru Ministarskog foruma Evropska unija – Zapadni. Balkan u oblasti pravosuđa i unutrašnjih poslova, sastanem sa komesarkom Evropske unije za unutrašnje poslove i migracije Ilvom Johanson.

Razgovarali smo o daljem jačanju saradnje u oblasti borbe protiv iregularnih migracija i prekograničnog kriminala.

Takođe, istakao sam značaj saradnje sa Evropskom unijom i zahvalio na donacijama i kontinuiranoj podršci koja je ojačala kapacitete srpske policije u kontroli migracija i borbi protiv kriminala.

Na sastanku su razmatrane i mogućnosti za unapređenje saradnje u oblastima vizne politike, readmisije i povratka migranata u zemlje porekla, uz naglasak na potrebu kontinuiranih reformi u oblasti vladavine prava koje će Srbiju dodatno približiti evropskim integracijama -istakao je u svojoj objavi ministar Dačić.

hypetv

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner