Background adbanner
calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DESINGERICA POLIVA MLEKOM PUBLIKU I BACA IM SLADOLED U USTA! Haos na nastupu, umalo došlo do tuče! ŠOKANTNO! EVO DA LI STE ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM! Astrolozi otkrili, ovi znaci su najveći miljeni sudbine “LJUDI MOGU DA MI URADE NEŠTO LOŠE, ALI…” Otkriveno kako Dragana Mirković živi nakon razvoda IZNENADA UMRO GLUMAC STEFAN RADUSINOVIĆ! Preminuo u 47. godini, kolege neutešne NAŠA POZNATA VODITELJKA SE BAVI PROSTITUCIJOM! Procurili skandalozni detalji, evo šta je radila nakon snimanja emisija HYPE SAZNAJE! OGROMAN POŽAR NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Deset vatrogasnih vozila, vatra “guta” sve pred sobom, STRAVIČNO! Plaćeni ub*ca Predrag Ratković bio je član obezbeđenja Darka Lazića, član je grupe Mirse Švicarca VEČERAS NAJAVLJENO RASKRINKAVANJE ANELI AHMIĆ! Oglasila se ova osoba i poručila da će je UNIŠTITI SKINULA SE VOJAŽEVA DEVOJKA I POKAZALA INTIMU! Nikad vreliji kadrovi, reper će doživeti slom kada vidi! ANITA STANOJLOVIĆ U POLICIJI? STRAVIČNE PRETNJE!? Hitna reakcija nadležnih organa! BEZBEDNOST JOJ JE OZBILJNO UGROŽENA? “ŽELIM U LOS ANĐELES” Novak Đoković nakon pobede: “Ovo je moj najveći uspeh u karijeri” MILENA RADULOVIĆ U SUZAMA! Oglasila se javno i otkrila razlog MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! O BAHAĆENJU I NOVCU! Srpski vuk sa Vol strita u emisiji “Male stvari” sa Snežanom Dakić EMINA JAHOVIĆ PRE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) SMRŠAĆETE DO 5 KILOGRAMA ZA SAMO PET DANA UZ OVAJ ČAROBNI NAPITAK! Jeftin je, priprema se za minut, a topi salo neverovatno

“U MNOGE STVARI NE VERUJEM” Mina Vrbaški se oglasila nakon raskida sa dečkom, pa progovorila o PREVARI

Objavio: RHT
04/08/2024 6:14 PM

Mina Vrbaški se oglasila nakon raskida sa dečkom

Photo: Printscreen Instagram/mina_vrbaski

Mina Vrbaški se oglasila nakon raskida sa dečkom

Rijaliti zvezda, Mina Vrbaški, ima veoma buran ljubavni život, a taman kada su mnogi pomislili da se skrasila, njena veza je pukla.

Mina je obrisala sve objave sa, sada već bivšim dečkom, a nakon što su se pojavili navodi da je on prevario, Vrbaški se oglasila…

Photo: Printscreen Instagram/mina_vrbaski

– Morala sam da se oglasim iako sam rekla da ne želim da komentarišem ništa. Ništa ružno neću reći jer ja u mnoge stvari ne verujem, a da li se to desilo ili ne, to niko ne zna. Znam da smo mi imali dve godine zaista isuviše lepih trenutaka i kada bih nešto ružno rekla, bilo bi kao da pljujem po sebi – navela je Mina, pa dodala:

– Dakle, ostavljam ovu temu po strani i samo vremenu dajem priliku da pokaže šta je i kako. Sve što je suđeno to se i desi, što nije, tako valjda mora da bude. Ne želim više ni reč o svom privatnom životu, a kamoli o meni dragim ljudima – istakla je bivša zadrugarka i zahvalila se onima koji poštuju njenu odluku.

– Hvala svakome ko će da me ispoštuje i ništa ne pita, a onim dušmanima, ma njima ne mogu čak ništa ni da poželim – napisala je Mina Vrbaški u priči na Instagramu.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Ostavio sam cerku! Vristala je! Bivsa zena joj je dala prezime drugog coveka! Deni Bonestaj

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner