Background adbanner
Background adbanner

Milovan i Vanja su nove zvezde Hype televizije! Oni su mladi, lepi i zabavni i svi ih obožavaju!

Objavio: RHT
15/06/2021 4:04 PM

Odlučili da promene medijsku scenu u pozitivnom smeru.

Milovan Stijović i Vanja Veljić-Foto: Hypetv

Najpopularniji influenseri i tik-tokeri uzdrmali su medijsku scenu Srbije kada su zahvaljujući televiziji “Hype” dobili priliku da pokažu šta znaju i van popularnih platformi. 

Milovan Stijović i Vanja Veljić-Foto:Hypetv

Njihova popularnost više nije ograničena samo na društvene mreže, već su uz pomoć medijskog maga Saše Mirkovića odlučili da osvoje i televizijske stanice! Naravno, preko “Hype” kanala koji je za kratko vreme postigao neverovatan uspeh.

Milovan Stijović i Vanja Veljić-Foto:Hypetv

Mladi tik-toker Milovan Stijović i njegova koleginica Vanja Veljić uspeli su da osvoje srca televizijske publike, a da su omiljeni i među kolegama na “Hajpu” svedoči činjenica da ćemo ih gledati kao domaćine svih velikih žurki i dešavanja koje organizuje ova televizija. 

Izvor: Alo

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x