Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE JEDINA FOTKA SA VENČANJA SLOBODE I VOJINA DOSTUPNA JAVNOSTI! Ovako je glumački par izgledao, da li biste nju prepoznali? (FOTO) HITNO UPOZORENJE RHMZ! STIŽE OGROMNO NEVREME: Srbiji preti pljusak, olujni vetar i grad! BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!”

MILOV MEDIJ VODI PRLJAVU KAMPANJU PROTIV SRBIJE I VUČIĆA: “Pobjeda” izmislila plan o aneksiji Crne Gore

Objavio: RHT
14/06/2024 9:38 AM

“Pobjeda” izmislila plan o aneksiji Crne Gore

"Pobjeda" izmislila plan o aneksiji Crne Gore
Foto: A.K./ATAImages, “Pobjeda” izmislila plan o aneksiji Crne Gore

Crnogorska “Pobjeda”, list pod kontrolom Mila Đukanovića, pokrenula je brutalnu kampanju zasnovanu na lažima protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

Naime, huškačkim rečnikom, na kome bi autoru teksta pozavideli i najveći Pavelićevi sledbenici, udara se na Vučića i Srbiju i plasira laž da Srbija želi da aneksira Crnu Goru.

Foto: Printscreen

– Projekat srpske aneksije Crne Gore je pokrenut. Aleksandar Vučić je krenuo u završnu akciju pokoravanja Crne Gore, dok svi gledaju u Republiku Srpsku. Mračni nacionalistički plan Aleksandra Vučić “svi. Srbi u jednoj državi”, što smo već doživeli pre tridesetak godina i zbog kojeg je. Srbija pokrenula niz ratova na području. Jugoslavije – sada se ravitalizuje u skladu s ratnohušakom idejom “srpskog sveta” prema uputstvima nedavnog agresivnog. Svesrpskog sabora – navodi se u tekstu objavljenom na portalu “Pobjede”, pod naslovom “Četnički vojvoda u. Crnoj Gori uvodi novi zakon koji ima samo jedan cilj – nestanak države Crne Gore”.

U tekstu navode i da je plan Srbije da od Crne Gore naprave “srpsku Belorusiju, sa verovatnim krajnjim ciljem da doživi sudbinu Krima”.

Ova brutalna kampanja, zasnovana na čistim lažima, ima za cilj da destabilizuje Srbiju koja već godinama ostvaruje značajne ekonomske rezultate u regionu. Za metu su izabrali upravo čoveka koji je najviše doprineo ekonomskom preporodu Srbije, predsednika Vučića, smatrajući da će tako najlakše obezglaviti Srbiju.

hypetv/Alo!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner