Background adbanner
calendar

Nedelja 21. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CIPKA NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU NAKON SMRTI SUPRUGA! Pevačica se skinula u bikini, a komentari samo pljušte! (FOTO) ISPLIVALA PRIVATNA PREPISKA UROŠA STANIĆA SA MAJKOM! Evo šta mu je poručila nakon svega! (FOTO) BRESKVICA SE SKINULA U BIKINI! Pevačicu do sada nismo videli u ovom izdanju! (FOTO) JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ I BOGDAN SREJOVIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! HYPE PAPARAZZO ih snimio na OVOM MESTU “U PITANJU SU OZBILJNE TURBULENCIJE” Dragana Kosjerina iskreno o privatnom životu! VUČIĆ O BAJDENOVOM POVLAČENJU IZ PREDSEDNIČKE TRKE: “Mudra odluka da u kampanju uđe Mišel Obama! Biće neizvesno” OKO LITIJUMA ĆE SE VODITI RATOVI Vučić: Neki će biti uspešniji, neki da zaostaju “JA SAM BOLESNA, PSIHOPATA, VIDEĆETE ŠTA ĆU DA URADIM” Isplivao RAZGOVOR Anđele Šparavalo: “JESAM LUDA” VUČIĆ SUMIRAO POSETU ŠOLCA BEOGRADU: “Kada vidite koliko su u regionu nezadovoljni, jasno je da smo uradili odličnu stvar” SUTRA JE VELIKI DAN Vučić o proizvodnji električnih automobila u Kragujevcu: Povećavamo plate i penzije, da vratimo ljude HYPE PAPARAZZO: Sestre Bekvalac napravile HAOS u kafiću u centru grada?! (VIDEO) MAJA ZVALA CARA ČIM JE IZAŠLA IZ RIJALITIJA! Javno otkrio detalje razgovora, pa joj žestoko odbrusio! Tramp zagrmeo povodom vesti da je Bajden odustao od izborne trke PALE TEŠKE REČI: “Najgori predsednik u istoriji…” OVO JE STANJE NA GRADINI I DRUGIM PRELAZIMA Ko ide preko granice, ovo mora da zna RANI RADOVI RIJALITI UČESNICE: VARALA je dečka i pre, a sad mu duguje OZBILJNU LOVU? OVO MOŽE DA VAM OŠTETI PLUĆA! Evo sedam manje poznatih krivaca stvari koji se nalazi u kući!

“PRITISAK I PULS MI NENORMALNO SKAČU” Milošu Bikoviću usred snimanja filma rekli da ima zdravstvanei problem?

Objavio: RHT
21/07/2024 5:16 PM

Milošu Bikoviću rekli da ima zdravstveni problem?

Foto: ATAImages

Mladi glumac Miloš Biković, poznat po ulogama u popularnoj seriji “Južni vetar” i brojnim filmskim ostvarenjima, trenutno boravi u Kini gde snima novi film. Iako je poznat po svom ubrzanom tempu rada, Biković se trudi da pronađe ravnotežu između poslovnih obaveza i vremena koje provodi sa porodicom, posebno otkako je postao otac.

Nedavno je otkriveno da će treći deo serije “Južni vetar” biti sniman i u Beogradu i Beču, sa jednom od lokacija koja će biti porodični dom popularne pevačice Dragane Mirković – dvorac Ebenfurt. Ovo snimanje sigurno će biti ispunjeno zanimljivim anegdotama, a jednu takvu je nedavno podelio i sam Biković.

Naime, glumac je ispričao anegdotu sa snimanja scene u bolnici koja je izazvala zabrinutost. Kako je otkrio, tokom snimanja, aparat na kojem je bio prikačen počeo je da pišti, što je izazvalo zbunjenost i brigu na setu. Sestra koja je bila prisutna pitala je Bikovića da li je srčani bolesnik, jer su mu pritisak i puls nenormalno skakali. Srećom, na kraju se ispostavilo da je sve u redu, ali ova anegdota pokazuje koliko je ponekad teško razlikovati stvarnost od glume.

Milošu Bikoviću rekli da ima zdravstveni problem?

– Imamo tu jednu scenu koju smo snimali Aleksandar Berček i ja za ovaj drugi deo u bolnici. Ja sam bio prikačen na neki aparat i mi smo tražili da taj aparat ima samo kao vizuelni neki efekat. Dok smo snimali scenu, zamolili smo sestru, ona je samo rekla: “Važi, važi, u redu, neće on ništa da pišti”. I sad mi igramo scenu i aparat krene: “Pi, pi, pi, pi” – priča glumac, te nastavlja:

– Nastavljamo mi da igramo, kad ono opet… I mi kao “Stop! Izvinite, možete li samo da sredite da ne pišti, a ona me pita: “Šta radite Vi?” Ja se zbunio upitah je “Molim?” Ona me pita zatim da li sam srčani bolesnik, a ja joj kažem da, koliko znam, nisam. Ispostavilo se da mi pritisak i puls nenormalno skaču. Što kaže Aleksandar Berček, nikada nismo merili šta se glumcu dešava kada proživljava taj emotivni stres koji mi glumimo.

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner